dan_mircea Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Salutare tuturor, va rog mult,daca exista vreun binevoitor care are posibilitate sa-mi verifice un istoric la un Qashqai sa se indure si de mine:grin: Avem nevoie de o masina de familie si am gasit un Nissan cu acest VIN SJNFBNJ10U1270453 .Proprietarul e de buna credinta dar nu stie ce a fost inainte cu masina...Asteptam un copil asa ca daca se poate spune si nr de airbag-uri,asta ar fi deja domnie.Proprietarul este de la tara si nu stie sa se uite;suntem mai departe unul de celalalt. Multumesc! Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Re: Ajutor verificare VIN Nissan Qashqai Cica ar fi un Nissan Qashqai produs in 2008, motor 2 litri 16 valve benzina, euro 4, 140CP (103kw), cutie manuala, rosu sau negru (n-am inteles daca rosu cu interior negru sau invers), cu urmatoarele optiuni: geamuri si oglinzi electrice, A/C, inchidere centralizata, radio, airbaguri, ABS, imobilizator, ESP. Daca bobii mei spun bine ceea ce spun ...:grin: LE - istoricul se poate verifica in reteaua Nissan daca respectivu a trecut pe la reprezentanta ...daca nu, adio! Editat Octombrie 28, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate