Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor verificare VIN Nissan Qashqai

dan_mircea

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

va rog mult,daca exista vreun binevoitor care are posibilitate sa-mi verifice un istoric la un Qashqai sa se indure si de mine:grin:

Avem nevoie de o masina de familie si am gasit un Nissan cu acest VIN SJNFBNJ10U1270453 .Proprietarul e de buna credinta dar nu stie ce a fost inainte cu masina...Asteptam un copil asa ca daca se poate spune si nr de airbag-uri,asta ar fi deja domnie.Proprietarul este de la tara si nu stie sa se uite;suntem mai departe unul de celalalt.

Multumesc!

Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor verificare VIN Nissan Qashqai

Cica ar fi un Nissan Qashqai produs in 2008, motor 2 litri 16 valve benzina, euro 4, 140CP (103kw), cutie manuala, rosu sau negru (n-am inteles daca rosu cu interior negru sau invers), cu urmatoarele optiuni: geamuri si oglinzi electrice, A/C, inchidere centralizata, radio, airbaguri, ABS, imobilizator, ESP.

Daca bobii mei spun bine ceea ce spun ...:grin:

LE - istoricul se poate verifica in reteaua Nissan daca respectivu a trecut pe la reprezentanta ...daca nu, adio!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare