Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Range Rover L322 info

Iulian G

Postări Recomandate

Urmatorul acaret este la vanzare: http://www.autovit.ro/land-rover-range-rover-C34926723.html Cunoaste cineva masina sau vanzatorul? Din pacate (dupa cum stim cu totii) am mai vazut anunturi cu "impecabile", dar realitatea s-a dovedit a fi total diferita si nu-i chiar langa casa! Multumesc anticipat tuturor celor ce pot oferi vreo informatie! Cu stima, Iulian G! :wink:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Range Rover L322 info

Cica ar fi "autoutilitara", cere-i un scan dupa CIV.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Cel putin estetic arata bine, faptul ca este din 2006 este iar un mare avantaj, dar cel mai important este ca are 208Cp si probabil o cutie de viteza in 6 trepte.

Au fost ceva probleme cu aceste modele legate de incompatibilitatile dintre cutia de viteza si motor, dar ....sunt convins ca in 8 ani de zile s-au rezolvt.

Daca din punct de vedere mecanic/electric este ok, merita luata masina, nu am vazut tapiteria dar masina pare ingrijita.

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri!

@DKW-am vorbit cu omul deja!

@soferman Din cate stiu L322 cu motorul 3.0 TDV6 (BMW) s-a fabricat din 2002 pana la 31 aug 2006, avand aceiasi parametri, respectiv 2926cmc, 174cp si 390Nm. Transmisia asociata acestui motor e cutia GM 5L40 cu 5 trepte, cutia de transfer fiind NV225. Acest grup motopropulsor a fost inlocuit cu 3.6 TDV8 (Ford Lion) in 2006, un motor cu cilindreea 3628cmc, 268cp si... 640Nm. Acestui nou motor i s-a atasat cutia ZF 6HP26/28 in 6 trepte, cutia de transfer fiind si ea inlocuita cu una de provenienta Magna Steyr respectiv DD295. Personal nu am gasit nici o informatie scrisa pana acum despre un 3.0 TDV6 de 208 cai asociat cu cutia in 6 trepte dar stii cum se spune, never say never. M-as bucura sa fie asa! :wink:

Link spre comentariu

Nu indraznesc sa te contrazic dupa cate date tehnice ai expus :), cu toate acestea am dat o cautare pe internet si se pare ca in 2006 a fost lansata o editie (limitata) cu puterea de 153Kw dar din pacate cu aceeeasi cutie de viteza in 5 trepte.

Link spre comentariu

... se pare ca in 2006 a fost lansata o editie (limitata) cu puterea de 153Kw dar din pacate cu aceeeasi cutie de viteza in 5 trepte.

Din cunostintele mele, in perioada aia s-au lansat urmatoarele editii limitate RR (L322):

• 35th Anniversary Edition - serie limitata la 35 de exemplare pentru Marea Britanie, motorizare 4.2V8;
  • Vision Line - numar neprecizat de exemplare pentru Franta, toate motorizarile (V8 4.2, V84.4, TD6);
  • Autobiography - 200 exemplare pentru Marea Britanie, V8 4.4 si Td6;

Toate trei lansate in 2005, motorizarile diesel fiind in varianta 177CP, cutie de viteze automata 5 viteze.

Urmatoarea editie speciala RR fiind lansata in 2007, fiind vorba de RR Sport "Stormer Edition"

Daca ai mai multe informatii despre editia din 2006, ar fi foarte interesant sa aflam mai multe despre ea.

In ce ma priveste, sursa mea este: http://aebergon.perso.neuf.fr/Land_Rover/page_Land_Rover.htm

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Din pacate afirmatia mea se bazeaza strict pe ceea ce am vazut la vanzare, am cautat si eu mai multe detalii dar nu am gasit nimic, decat auto la vanzare (numai din 2006) cu 153 Kw, sa fi gresit toti.

Editat de soferman

Link spre comentariu

Salut, motorul de 3.0 a avut 177CP pana cand a fost inlocuit cu 3.6TDV8.Si nu a fosi nici vreo editie speciala care sa aiba cai mai multi. Ma enerveaza la maxim vanzatorii de acest gen, care ori ne cred prosti ori sUnt ei tampiti de-a dreptul, nestiind nici macar ce au la vanzare...

Editat de Astral
sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/
Link spre comentariu

Fiindca am sarit cu totii pe bietul om (cu scuzele de rigoare soferman), fiecare inarmati cu informatiile lui, hai sa dam Cezarului ce-i apartine, adica... dreptate! Pana la urma masina a ajuns la in familie la cineva drag si care a prins mare drag de fiarele numite LR-RR! Si iata ce zice "docomentul neicusorule":

1417538711_306D1power.thumb.png.0942c6ec4f3b2684256f2546441d0d87.png.

Rubricile P5 si P2 ne spun ca motorul e 306D1 de... 153kw! Cu toate ca am rascolit peste tot in cautarea de informatii despre vreo varianta de 153 kw a acestui motor, n-am gasit nimic exact cu aceasta putere, nici macar pe codul BMW M57! La M57TUD30 (acelasi motor dar twin turbo) puterea versiunii de baza e de 150kw, urmatoarea versiune fiind de 160kw, nimic intre! In baza de date a RAR, motorul masinii asteia are 154kw! Si felul cum trage (si consumul ceva mai mare) dovedesc ca nu-s numai pe hartie acei caluti in plus! Asa ca ma inclin in fata evidentei si recunosc ca soferman a avut dreptate in ceea ce priveste puterea motorului! Cutia e aceeasi ca la versiunile anterioare!

Am mai rascolit odata netul acum vreo cativa ani cand am vazut un D2 manual, cu motor 300Tdi! L-am auzit torcand cand a trecut pe langa mine si nu suna a Td5 nicicum! Proprietarul, foarte amabil dealtfel, a spus ca asa a venit din fabrica, desi n-am gasit nici o informatie care sa confirme asta! Asadar vorba de mai sus: never say never!:wink:

Editat de Iulian G
Link spre comentariu

Felicitari, sa o folositi cu placere, sa aveti cat mai multe satisfactii si cat mai putine neplaceri de pe urma ei.

Este o masina uimitoare atat din punct de vedere al confortului cat si din punct de vedere a ceea ce poate sa faca.

Sunt curios cum se simt cei 31 Cp in plus si mi-ar placea sa vad ce upgrade-uri i-au facut comparativ cu modelul lansat in 2005.

Link spre comentariu

Multumim de urari si inca o data multumesc tuturor celor ce au raspuns! Asa cum spuneam si mai sus calutii in plus chiar se simt, dar se vad si la consum! Ca upgrade-uri, unitatea multimedia e diferita fata de versiunile '02-'05, camera de retur,bi-xenon, venture cam-ul, jantele pe 19" si... poate or mai fi dar cam atat i-mi vine in minte acum! Oricum o sa las proprietarul sa-si prezinte jucaria! Cred ca acest topic se poate inchide! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare