Sabau Gigel Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Nu am gasit postat clasamentul general pe niciunde asa ca le pun aiciclasament_general_etape_2014_dupa_7_etape (1).xlsclasament_general_TRIAL_2014_dupa_7_etape (3).xls Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Si pentru cluburi CLASAMENT GENERAL pe 2014clasament_cluburi_2014.pdf Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Clasamente generale 2014 FELICITARI CAMPIONILOR: Claudiu si Tavi la Standard Luci si Mao la Open Mihai si Lary la Extrem Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Felicitari Campionilor !!!!!:grin: La cluburi ne-a dat CLUJUL sa ne ajunga :)))) Abia astept sa inceapa campionatul 2015,abia a trecut o luna de cand s-a terminat campionatul si parca nu am stare.....imi lipseste un concurs :)))) 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Fara a vrea sa stric bucuria nimanui, dar am si eu o intrebare... Discutia din primavara a fost ca la clasamentul cluburilor nu se mai iau in considerare punctele de la trial... s-a schimbat schimbarea intre timp ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Fara a vrea sa stric bucuria nimanui, dar am si eu o intrebare... Discutia din primavara a fost ca la clasamentul cluburilor nu se mai iau in considerare punctele de la trial... s-a schimbat schimbarea intre timp ? Dacă nu se ia in considerarare puncte de la Trial, clubul tău trece de la loc 3 la 5 Clujul Adriela an consecutiv cu mai multe puncte decât loc 2 si 3 la un loc Așa e Tzupi, cineva sa organizeze un concurs de iarna Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Dacă nu se ia in considerarare puncte de la Trial, clubul tău trece de la loc 3 la 5 Mai baga o fisa :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Iwa a facut o observatie corecta, clasamentul corect al cluburilor este: TRANSSYLVANIA 497 GTC 223 X3M VALCEA 178 TEAM4X4 175 KAMIKAZE 171 ORC MURES 100 XTREME BAIA MARE 100 ORAR 92 BGS 45 SICULUS 16 RIDERS 10 AUTO CRONO 8 OFFROAD CLUB VASLUI 6 4X4 IASI 1 CORB44 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Dacă nu se ia in considerarare puncte de la Trial, clubul tău trece de la loc 3 la 5 Clujul Adriela an consecutiv cu mai multe puncte decât loc 2 si 3 la un loc Așa e Tzupi, cineva sa organizeze un concurs de iarna Salut o sa fac un concurs la sfarsitul lui IANUARIE inceputul lui FEBRUARIE, cand am totul pus la punct vin cu amanunte Liviu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Salut o sa fac un concurs la sfarsitul lui IANUARIE inceputul lui FEBRUARIE, cand am totul pus la punct vin cu amanunte Liviu. Hmmm concurs de iarna,suna bine :grin: Un concurs pentru masinile de tura :grin: Sper ca nu vrei sa venim cu acaretele de concurs ca nu avem caldura in ele :))) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Salut o sa fac un concurs la sfarsitul lui IANUARIE inceputul lui FEBRUARIE, cand am totul pus la punct vin cu amanunte Liviu. multumim frumos. sunt cateva echipaje de la GTC care nu ar spune nu. chiar daca suntem standard, ne-am simtit intotdeauna bine la Mures. si daca nu avem troliu, mergem incet, ca tot la paine cu untura si ceapa cu palinca ajungem.....la finisih. mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Re: Clasamente generale 2014 Salut o sa fac un concurs la sfarsitul lui IANUARIE inceputul lui FEBRUARIE, cand am totul pus la punct vin cu amanunte Liviu. Eu ma înscriu de acum, poate am șansa de a proba mașina de concurs Editat Noiembrie 5, 2014 de Astral Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Clasamente generale 2014 Cu butelia de campare se face cald!!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate