winetou 007 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: poze nissan :h5 :bravo chiar e bestiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: poze nissan Sa ma ierte unchiu bullbar, dar am trecut p-acolo, am vazuto, mi-a placut si am pozat. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: poze nissan http://www.dailymotion.com/relevance/se ... rbier_auto http://www.dailymotion.com/relevance/se ... rillezone1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: poze nissan :1 :bravo :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: poze nissan camioneta cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: poze nissan Sa ma ierte unchiu bullbar, dar am trecut p-acolo, am vazuto, mi-a placut si am pozat. Da totusi ce cauta masina in mijlocul unei strazi fara sofer... scuzati nepolitetea... :grin: NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: poze nissan la noi la bucuresti asa se lasa masinile .... vi de la munca , lasi masina oriunde.... chiar si pe mijlocul strazii ... lasi keile in ea.... toata noaptea umbla cei de la primarie ... si le parkeaza frumos , una dupa alta.... care e murdara o duce la spalatorie si-ti pune bonul pe bord ... platesti la sfarsitul lunii .... si asa sa rezolvat problema parcarii... nu mai iei nici amenzi... nu te mai certi cu vecinii ..... nici sotia nu mai este stresata de parcarea laterala cu spatele ..... chiar ma surprinde ca intr-un orasi asa mare ca Cluj , primaria nu ia atitudine .... :uameni cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: poze nissan Lipoveneeee, esti mortal!!! :g :g :ha: :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: poze nissan or mai trai astia ......???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: poze nissan or mai trai astia ......???? :ha: :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: poze nissan or mai trai astia ......???? Probabil ca nu. Dar oricum se rasucesc in mormant ca micul pe gratar din cauza Renault. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: poze nissan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: poze nissan :grin: Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: poze nissan :grin: Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costin Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: poze nissan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: poze nissan Domnuuuu,Aceasta reclama a fost pusa si pe pagina anterioara postarii matale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: poze nissan Bucuresteni...o puteti vedea LIVE :banana http://www.autovit.ro/masini/nissan/pat ... t&sens=ASC Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: poze nissan Saracu Patrol :P :sr Seamana mai mult a un bordel mobil. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: poze nissan Bucuresteni...o puteti vedea LIVE :banana http://www.autovit.ro/masini/nissan/pat ... t&sens=ASC :bleah ce porcarie sinistra Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: poze nissan un timisorean a facut-o ... a stat mult de vanzare pe publirom .ro .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: poze nissan Speram sa mor mai devreme..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: poze nissan blasfemie :uameni Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: poze nissan Sa spun tampenie, cretinism sau amandoua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: poze nissan e aripi si-a tras omul ..!!! http://www.segundamano.es/sevilla/nissa ... 2/?ca=50_s cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate