florum Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: poze nissan [youtube:2falmk7k] [/youtube:2falmk7k] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: poze nissan e urat ca porcu' , din fata zici ca e o skoda fabia umflata ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: poze nissan is curios daca ARB mai face ceva pentru seria asta...are o bara pe fata... :bleah dar are V6 de 3L ..sa nu mai zic de 5,6 V8... :grin: nu le poti avea pe toate... cand n-are motor e frumos(y6o)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: poze nissan tare urata Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: poze nissan Curul seamana cu Toyota Land Cruiser 200, iar muia si linia cu Range Rover; nu se pupa. NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: poze nissan Nu cred ca acesta va fi noul model de Patrol :wink: . Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: poze nissan salutare niste poze ''spion'' :sr facute duminica la Cabana Piatra Arsa.Am sters numerele sa nu se supere lumea. :) :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: poze nissan vezi ca e o rubrica dedicata ptr astfel de intalniri .... viewtopic.php?f=19&t=5108&start=165 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: poze nissan :h5 no offense Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: poze nissan O poza si cu al meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: poze nissan de la Mertan ..enjoy :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: poze nissan Mie-mi place noul Patrol ... Pare incapatoare si are botul de Pathfinder! Nu stiu daca o sa-l fabrice in actuala conjunctura economica, desi masina se adreseaza in principal pietelor din Orientul Mijlociu. Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: poze nissan Am gasit si eu o imagine care pt. mine incepator (off road) fiind, pare impresionanta. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: poze nissan am gasit si eu un patrol frumos.....dar sunt 2 poze....daca cineva mai are poze cu masina rog sa mai puna.esti vorba de un patrol din bucuresti cu boggere pe 40 :grin: mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: poze nissan asta nu e Nissanul lui domn Luigi? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: poze nissan am gasit si eu un patrol frumos.....dar sunt 2 poze....daca cineva mai are poze cu masina rog sa mai puna.esti vorba de un patrol din bucuresti cu boggere pe 40 :grin: :sr , de ce !!!??? de ce mi-am vandut PATROL-ul ???!!! de ce , daca se poate face asa ceva cu el ??? somebody shoot me !!! please !!! si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: poze nissan am gasit si eu un patrol frumos.....dar sunt 2 poze....daca cineva mai are poze cu masina rog sa mai puna.esti vorba de un patrol din bucuresti cu boggere pe 40 :grin: :sr , de ce !!!??? de ce mi-am vandut PATROL-ul ???!!! de ce , daca se poate face asa ceva cu el ??? somebody shoot me !!! please !!! scuze dar eu nu am inteles nimic din ce ai zis tu.....poate vrei sa imi mai zici odata multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: poze nissan am gasit si eu un patrol frumos.....dar sunt 2 poze....daca cineva mai are poze cu masina rog sa mai puna.esti vorba de un patrol din bucuresti cu boggere pe 40 :grin: :sr , de ce !!!??? de ce mi-am vandut PATROL-ul ???!!! de ce , daca se poate face asa ceva cu el ??? somebody shoot me !!! please !!! scuze dar eu nu am inteles nimic din ce ai zis tu.....poate vrei sa imi mai zici odata multumesc daca te uiti la cu o pagina mai in fata.... intelegi nu stiu de ce nu a aparut citatul.... scuze ... probabil de asta nu s-a inteles si eu multumesc si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: poze nissan asta nu e Nissanul lui domn Luigi? :grin: Da, intocmai, este a lui domn Luigi, poreclit daca nu ma insel "Tarzan" !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: poze nissan poze faine SI cu patroale http://public.fotki.com/RockyOne/extrem ... 50awz.html forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Re: poze nissan poze faine SI cu patroale http://public.fotki.com/RockyOne/extrem ... 50awz.html :cr multumesc.... o lama are cineva ? sau macar sapun , ca ala lichid nu e bun.... :grin: :bravo frumos... multumesc si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: poze nissan gr y60 taiat un pic anvelope simex 36x12,5x16 motor 2,8 116 cp mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: poze nissan @bikere.....felicitari pt fierul tau ROUGE a la poponetz :h5 :ha: ........ala negru e belea.....nu stiam eu de unde sa mai tai din al meu..... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: poze nissan :bravo superb.... foarte frumos..... o galeata de noroi nu era prin zona ? :grin: si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: poze nissan pt fratele Goganu in premiera .......noul patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate