dansoare Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Urmare la "Te invit aici, Nu vei regreta!" prin Grohotis Prin ideile tale sa incapa si Patrolu!!:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mareursus Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Urmare la "Te invit aici, Nu vei regreta!" prin Grohotis Hai @Iulianul cu filmu', ca sa vad ce a facut copilotul din mine:old, caci de troliul tau nu-mi prea amintesc sa fi tras, vreodata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Urmare la "Te invit aici, Nu vei regreta!" prin Grohotis Gata, l-am dovedit. Ma tot uit la film si-mi intra bine in cap ca-i un traseu greu de uitat... :grin: Enjoy! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Re: Urmare la "Te invit aici, Nu vei regreta!" prin Grohotis Gata, l-am dovedit. Ma tot uit la film si-mi intra bine in cap ca-i un traseu greu de uitat... :grin: Enjoy! Foarte frumos montajul :tk Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Re: Urmare la "Te invit aici, Nu vei regreta!" prin Grohotis parca ar merge ceva sambata asta sa dezmortesc si eu un pic rotile la mishu :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antudose Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: Urmare la "Te invit aici, Nu vei regreta!" prin Grohotis In sfarsit am ajuns sa fac si eu filmul de la aceasta iesire: [video=youtube_share;fnkW_UJ-eFY] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate