Ovidiu87 Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Salutari domnilor ,am si eu o problema cu Cd playerul din masina desi apare un cod scris pe el la introducerea lui acesta nu se deblocheaza si cred ca au fost introduse 10 coduri gresite.Ma puteti ajuta si pe mine daca va rog cu un cod de deblocare a acestui cd player. Visteon 6500 CD europe Serial no M012260 Part No 2CFF-18C838-A- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: problema cu cd player-ul Salut, daca e radioul original al masinii du-te la o reprezentanta LR si trebuie sa ti-l dea gratuit pe baza seriei de sasiu(daca masina e inmatriculata in RO si e pe numele tau), daca nu, il poti primi de aici dar costa cateva lire sterline http://www.radio-code.co.uk/visteon-radio-codes.html intre timp te rog completeaza-ti profilul/semnatura macar cu motorizarea si anul de fabricatie al masinii tale Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate