mac01 Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Am dus la reparat un cric hydraulic de 5 tone deoarece pierdea ulei pe la simeringuri. L-au reparat baietii, dar am observat ca pe timp rece nu mai ridica. M-am dus inapoi cu el si le-am explicat situatia. Mi-au spus ca este din cauza uleiului deoarece este prea gros (H46). Seful lor nu le aduce decat H46. Ce ulei imi recomandati sa bag in cric ca sa functioneze si pe vreme rece? Merci. Editat Noiembrie 3, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: Cric hidraulic H32. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Re: Cric hidraulic Merci mult, Giorgel! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate