mayajeep Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Salut! Am gasit acum cateva zile un jeep wrangler TJ 2004 110.000km 2.4L . Cand m am intalnit cu proprietarul , masina mi a placut dar fiind adusa din state ea avea 110.000 mile. Intrebarea mea : merita 8500 e pe un jeep wrangler 2004 2.4L 180.000 km ? Multumesc anticipat! Editat Noiembrie 4, 2014 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Wrangler TJ se merita? buna seara...daca am sti si cum arata masina...ce dotari...ce modificari...asta daca le are...poate am fi in stare sa-ti raspundem daca merita sau nu merita atatia bani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Re: Wrangler TJ - merita? http://www.autovit.ro/jeep-wrangler-C32814700.html :j Editat Noiembrie 5, 2014 de Astral Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klingo_21 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? mi se pare mie s au masina a fost revopsita? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? Avand in vedere ca a fost adusa din SUA sunt tare curios sa aflu cum a fost inmatriculata in Romania , care a fost procedura.Intreb pentru ca mi se pare curios ca o masina adusa din state a putut fi inmatriculata in RO , daca se poate , as aduce si eu ceva fiare de peste ocean.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? Evident ca se poate, sunt multe masini aduse din sua inmatriculate in romania. Se face vama, se plateste vama, se face carte de romania, se plateste timbru de mediu si gata, ai masina inmatriculata in romania. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayajeep Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Re: Wrangler TJ - merita? Da, intr-adevar, este acel wrangler alb. Dotari in plus nu are. Amortizoarele sunt uzate din cate am inteles si trebuiesc schimbate. Alin, nu cred ca a fost revopsita. Editat Noiembrie 5, 2014 de mayajeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? daca si mecanic e ok...avand in vedere ca e inmatriculata...poate merita...totul depinde de tine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? Motoarele de 2.4 sunt pretentioase,mai ales cele cu peste 100k mille incep sa creeze probleme. Masina arata cam coafata de vanzare,pare samsareala cu propietarul o batranica care nu mergea cu ea decat la doctor 5km pe luna sau un pur sange 4x4 care nu a facut offroad,doar in regim de autostrada. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? Ca si aspect pozitiv as evidentia ca daca se doreste a se inmatricula o astfel de masina in romania doar timbru de mediu depaseste 5000 euro, plus vama aferenta. In concluzie daca masina este in regula pretul nu este unul mare avand in vedere conditiile date. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayajeep Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? Se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? cand deschizi un topic...si ceri o parere ...primind si sfaturi la dilema ta...frumos ar fi...sa ne spui si noua ce ai rezolvat :grin: ps....si ce zici....merita? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mayajeep Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Wrangler TJ - merita? @ Marius, Nu cred ca merita. Intre timp mi am cumparat un Jeep Wrangler JK din 2008 2.8 177CP. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate