Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Wrangler TJ - merita?

mayajeep

Postări Recomandate

Salut! Am gasit acum cateva zile un jeep wrangler TJ 2004 110.000km 2.4L . Cand m am intalnit cu proprietarul , masina mi a placut dar fiind adusa din state ea avea 110.000 mile. Intrebarea mea : merita 8500 e pe un jeep wrangler 2004 2.4L 180.000 km ? Multumesc anticipat! Editat de Astral
MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Wrangler TJ - merita?

Avand in vedere ca a fost adusa din SUA sunt tare curios sa aflu cum a fost inmatriculata in Romania , care a fost procedura.Intreb pentru ca mi se pare curios ca o masina adusa din state a putut fi inmatriculata in RO , daca se poate , as aduce si eu ceva fiare de peste ocean.Multumesc.

Link spre comentariu

Evident ca se poate, sunt multe masini aduse din sua inmatriculate in romania.

Se face vama, se plateste vama, se face carte de romania, se plateste timbru de mediu si gata, ai masina inmatriculata in romania.

Link spre comentariu

Da, intr-adevar, este acel wrangler alb. Dotari in plus nu are. Amortizoarele sunt uzate din cate am inteles si trebuiesc schimbate.

Alin, nu cred ca a fost revopsita.

Editat de mayajeep
Link spre comentariu

Motoarele de 2.4 sunt pretentioase,mai ales cele cu peste 100k mille incep sa creeze probleme.

Masina arata cam coafata de vanzare,pare samsareala cu propietarul o batranica care nu mergea cu ea decat la doctor 5km pe luna sau un pur sange 4x4 care nu a facut offroad,doar in regim de autostrada.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Ca si aspect pozitiv as evidentia ca daca se doreste a se inmatricula o astfel de masina in romania doar timbru de mediu depaseste 5000 euro, plus vama aferenta.

In concluzie daca masina este in regula pretul nu este unul mare avand in vedere conditiile date.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare