ovidiua-car Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) M-am hotarat sa postez cateva poze dintr-un proiect inceput de la o discutie banala.....si o comanda de reparatie capitala a motorului... Va urma...... Mai este putin si este gata.... Editat Noiembrie 5, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Patrolzila.... Inteleg ca in cazul tratarii sasiului,esti fan zincare?Intreb deoarece am vazut ca parerile sunt impartite. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Patrolzila.... Am vazut ieri masina pe viu. Foarte bine lucrata. Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Patrolzila.... Enervant...pentru astia care INCA nu au Patrol. Felicitari!!! "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Re: Patrolzila.... Eu sunt fan Nissan...Tratarea sasiului o alege tov client care scoate banii din jeb.Tratat astfel nu mai ai problema cu interiorul sasiului,dar muncesti la facut filete....:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Re: Patrolzila.... Ai mai dat de unul cu zincare!!?:ha: sa nu spui ca nici acum n ai bagat suruburi pe filete! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Re: Patrolzila.... Etse al 10-lea...cred .Cu surube bagate in gauri....este mai grav... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Patrolzila.... Ei, ce-i nou? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: Patrolzila.... Noutati sunt......si am sa postez maine niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Patrolzila.... Hai hai, asteptam.! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Patrolzila.... Aproape de final.....La sfarsit de saptamana se face predarea catre proprietar... [ATTACH=CONFIG]231403[/ATTACH Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Patrolzila.... Foarte frumoasa lucrarea dar parca troliul (suportul) spate nu prea se incadreaza in peisaj. In plus, daca va intra in teren, va lovi cu el destul de des. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cap1810922 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Patrolzila.... Foarte frumoasa , eu fiind in cautari de un y61 acum vin cu o intrebare ... stupida ... costul final ? fara utilajul in sine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Patrolzila.... Cu absolut tot ce s-a modificat,montat,(accesorii,suspensii,roti),recondiționat motor(set motor,linie arbore,chiuloasa recondiționată.....supape,ghid,simering,scaun de supape),sablat șasiu,galvanizat,revopsit caroserie......etc,manopera.....23000eur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... salut .... 23.000e ?? sau 2.300e? doar o nelamurire ... LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... Eu unu nu voi putea înțelege niciodată oamenii care baga o groaza de bani în mașină și cum termina o scoate la vanzare. Nu văd rostul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 (editat) Re: Patrolzila.... Pai... unde ai vazut tu ca este scoasa la vanzare? @med_max cred ca 230 E. 2300 e mult prea mult si cu 23.000 deja poti lua 20 de BMW-uri din '90 sa faci liniute cu ele. Acu' pe bune, pasiunea asta necesita multi bani si multa munca (in caza ca vrei sa-ti faci singur masina). Nu stiu cat a cheltuit omul dar eu am bagat 6000-7000 E intr-un cotet (fara manopera) si nu prea se vede din exterior. Probabil sunt unii care vor masini pregatite fara sa mai piarda timpul prin ateliere, pur si simplu au banii necesari si vor sa o cumpere reconditionata. In plus, este o oportunitate buna pentru cei care au timp si dotarea tehnica necesara de a castiga ceva in plus. L.E. Aha... bun spirit de observatie. Nu stiam ca este de vanzare. Editat Ianuarie 14, 2015 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seba_st24 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 (editat) Re: Patrolzila.... http://olx.ro/oferta/vand-nissan-patrol-gr-y61-3-0-di-turbo-2003-autoutilitara-ID2RTEw.html#2f3adf603d Editat Ianuarie 14, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... Eu unu nu voi putea înțelege niciodată oamenii care baga o groaza de bani în mașină și cum termina o scoate la vanzare. Nu văd rostul E undeva la vanzare masina asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... E undeva la vanzare masina asta? Mxu-ule, uita-te pe link-ul pus de seba mai sus:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... faina masina ! din ce am vazut pe forum in cativa ani de cand sunt pe aci , masinile astea in care se baga f multi bani (in 90% din cazuri) dupa ce sunt gata se vand imediat. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... Mxu-ule, uita-te pe link-ul pus de seba mai sus:wink: Scuze, cand am postat eu mesajul nu dadusem refresh si nu am vazut mesajul anterior cu link-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... Eu unu nu voi putea înțelege niciodată oamenii care baga o groaza de bani în mașină și cum termina o scoate la vanzare. Nu văd rostul N-ai de unde sa stii ce a intervenit si care sunt problemele proprietarului. Poate are un necaz ceva... E clar ca a bagat multi bani si masina a fost facuta super ok. Nu pare o masina facuta special pentru vanzare. Pana la urma nici nu e treaba noastra ca sa judecam ce face fiecare cu banii lui... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Matei Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... Faina masina Ovidiu! Pretul este foarte corect si exact si stiu asta deoarece aproape aceleasi reparatii si dotari le am si eu iar pretul acolo este !! Fericit va fi cel ce cumpara un proiect gata facut fain de tot si nu trece prin calvarul reparatiilor la mai stiu eu ce nepriceputi de mecanici/service-uri(cum am patit eu) !! Spor la vanzare si numai bie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Patrolzila.... atata timp cat omul a facut din banii lui,poa sa faca ce vrea cu utilajul.mie unul imi place la nebunie si daca as avea banii aia,maine ar fi a mea Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate