StoneCold Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Salut de curand am achizitionat un kzj71 ''Sx'' si as vrea sa aflu diferenta intre modelul Vx/Sx/Lx.Mersi mult Nu poate sa ma lamureasca nimeni? Editat Noiembrie 7, 2014 de atar Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) Re: Vx/LX/Sx ? O reprezinta nivelul de echipare (optionalele) din fabrica. VX este nivelul superior de echipare. Si acestea difera de la masina la masina (in functie de cerintele clientului), nu sunt standard. Editat Noiembrie 7, 2014 de cipri778 don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) Re: Vx/LX/Sx ? Salut VX si LX eu stiu ca sint variante de echipare pentru Europa (LHD),respectiv LX cu mai putine accesorii(fara trapa,fara material pe partea de sus la fetele de usi,fara calul (tavita) de la schimbatorul de viteze,poate fara overfendere) iar VX este mai echipata..........si viceversa !!!! SX eu stiam ca este echipare de Japonia (RHD) unde se complica putin intrucat sUnt mai multe echipari dar pot sa-ti spun ca SX nu este echiparea cea mai "full" ca sa zic asa mai multe nu stiu sper sa te ajute. P.S. Pune si tu poze cu masina !!!!! Editat Noiembrie 7, 2014 de Astral SUNT ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522 1 FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Vx/LX/Sx ? Ti-am creat un topic dedicat masinii tale pe linkul de mai jos pentru ca aici subiectul discutiei sunt diferentele dintre modelele din titlu ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87003-Toyota-KZJ-71 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate