Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vx versus LX versus Sx ?

StoneCold

Postări Recomandate

Salut de curand am achizitionat un kzj71 ''Sx'' si as vrea sa aflu diferenta intre modelul Vx/Sx/Lx.Mersi mult

Nu poate sa ma lamureasca nimeni?

Editat de atar
Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vx/LX/Sx ?

O reprezinta nivelul de echipare (optionalele) din fabrica. VX este nivelul superior de echipare. Si acestea difera de la masina la masina (in functie de cerintele clientului), nu sunt standard.

Editat de cipri778
don't worry, be happy
Link spre comentariu

Re: Vx/LX/Sx ?

Salut

VX si LX eu stiu ca sint variante de echipare pentru Europa (LHD),respectiv LX cu mai putine accesorii(fara trapa,fara material pe partea de sus la fetele de usi,fara calul (tavita) de la schimbatorul de viteze,poate fara overfendere) iar VX este mai echipata..........si viceversa !!!!

SX eu stiam ca este echipare de Japonia (RHD) unde se complica putin intrucat sUnt mai multe echipari dar pot sa-ti spun ca SX nu este echiparea cea mai "full" ca sa zic asa mai multe nu stiu sper sa te ajute.

P.S. Pune si tu poze cu masina !!!!!

Editat de Astral
SUNT ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522
  • Like 1
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare