mariusmoto1 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 salut!stie cineva cum se schimba beculetele din bord la jimny din 99?nu se vad ceasurile din dreapta bordului,litrometru si temperatura iar la incalzire si ventilator e bezna totala.multumesc(e primul meu mesaj si sper ca am scris unde trebuie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany78 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Re: lumini de bord jimny Salut! si pe mine ma interesează subiectul,acum jumatate de ora am ajuns acasă cu noua jucărie(Jimny din 2000) si am aceeași problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionica77 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Re: lumini de bord jimny se desfac ceasurile si se schimba becul ars sau se pot pune leduri in ceasuri are 3 becuri pentru lumina sunt ca cele din faruri cele de pozitie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany78 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Re: lumini de bord jimny Mulțumim pentru ajutor !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onofrei mircea Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Re: lumini de bord jimny Pentru becul de la incalzire/ventilatie ii un pic mai mult de lucru. In principiu el se schimba prin spate si ii un bec clasic w2w peste care este tras un cauciuc transparent verde ca sa dea culoare. Acuma nu stiu daca dai ceasurile jos daca ai acces mai usor si la acel bec...daca nu ai o sansa, daca ai o mana suficient de mica, sa o bagi in locul casetofonului...daca nu merge nici asa atunci trebuie data jos rama din fata. Spor Dusmanul binelui e foarte binele.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_jimny Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Re: lumini de bord jimny Pentru becul de la incalzire/ventilatie ii un pic mai mult de lucru. In principiu el se schimba prin spate si ii un bec clasic w2w peste care este tras un cauciuc transparent verde ca sa dea culoare. Acuma nu stiu daca dai ceasurile jos daca ai acces mai usor si la acel bec...daca nu ai o sansa, daca ai o mana suficient de mica, sa o bagi in locul casetofonului...daca nu merge nici asa atunci trebuie data jos rama din fata. Spor Pentru ventilator/incalzire eu am dat jos ornamentul acela cu dunga albastru/rosu si am schimbat becul, după care am pus putin silicon si am lipit ornamentul la loc. E mult mai simplu decât să dai jos tot bordul. Pentru becurile din bord trebuie dat jos bordul. Spor la muncă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockshox Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Re: lumini de bord jimny La aeroterma l-am schimbat foarte usor prin spatiul casetofonului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusmoto1 Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 Re: lumini de bord jimny multumesc de ajutor.pentru ceasuri trebuie dat bordul jos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionica77 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) Re: lumini de bord jimny nu dai bordul jos,desfaci cele 2 suruburi de deasupra ceasurilor si iasa toata rama aceia de vine peste bord la majoritatea jimny-lor este neagra la cele din 1998-2005,pe urma mai ai 4 suruburi de tine ceasurile le desfaci si scoti ceasurile afara si schimbi becurile,eu am pus la jimny meu leduri albe in ceasuri pentru iluminat. daca nu te descurci suna-ma si iti zic prin telefon cum sa desfaci.0761162111 Edited November 11, 2014 by ionica77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts