Ionut D Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 va salut va rog sa ma ajutati cu pareri despre samurai-ul din link-ul de mai jos ,bugetul este 2.000 euro va multumesc http://olx.ro/oferta/suzuki-samurai-1989-ID2ADR1.html#3fcd9ce641 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: posibila achizitie Eu as cauta un SJ413, cu motor un pic mai maricel, de 1.3. Cel din anunt are motor de 1.0 si e foarte anemic. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: posibila achizitie Salutare Cred ca e vorba de un tip din Lugoj care il vinde - stiu ca sa ocupa de mai multa vreme de 4x4-uri. Altfel spus e samsar dar nu stiu sa iti spun daca e cumsecade sau naspa. Samurache-le din poza clar a fost folosit pt off road: partea buna e ca ai blocant, simex etc si scutesti banii post-achizitie. Partea proasta e ca probabil s-a si tras de el in off road (se si vad colturile indoite). Daca il vrei de off-road pur mergi si vezi ce si cum la fata locului. Nu stiu sa iti zic daca merita au ba - de ex acum cateva luni era de vanzare in TM un samurai restaurat (tot cu motor de 1000) la 2500 eur. Atentie ca te mai costa vreo 300 eur taxa, 100 eur inmatricularea si vreo cateva zeci RCA-ul :) Bafta Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut D Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: posibila achizitie sau acesta http://olx.ro/oferta/vand-suzuki-samurai-44-ID1kSKJ.html#5e6c00df34 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut D Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: posibila achizitie am mai gasit si aceste 2 variante , treaba e ca imi doresc sa cumpar unul cat mai repede si nu prea sunt variante la banii astia ,cel de linga Lugoj pare mai interesant si pentru cauciucuri (zice ca are fact de 400 euro pentru ele) ... e asa mare diferenta intre motor de 1.000 si 1.300 e foarte puturos ,ma voi da cu el doar off road .. http://olx.ro/oferta/suzuki-samurai-ID2zfs5.html#5e6c00df34 http://olx.ro/oferta/vand-suzuki-samurai-1-3l-an-2000-ID2op9p.html#5e6c00df34 multumes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Re: posibila achizitie Cum a spus si Koais, mai bine un SJ413. In alta ordine de idei, la 2000 euro se gaseste si cu motor de 1.3... Acolo in anunt scrie ca are 60 CP. Fals, motorul de 1.0 are 45 CP. Despre blocant, mai mult ca sigur este cel de fabrica. Eu as verifica functionalitatea lui (vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82787-Diferential-Blocabil-Sj410-din-fabrica-cum-se-cupleaza&highlight=blocant+sj410) Alta informatie... :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63730-Samurai-diferenta-dintre-SJ410-vs-SJ413&highlight=diferenta+motor+sj410+sj413 Editat Noiembrie 10, 2014 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: posibila achizitie am mai gasit si aceste 2 variante , treaba e ca imi doresc sa cumpar unul cat mai repede si nu prea sunt variante la banii astia ,cel de linga Lugoj pare mai interesant si pentru cauciucuri (zice ca are fact de 400 euro pentru ele) ... e asa mare diferenta intre motor de 1.000 si 1.300 e foarte puturos ,ma voi da cu el doar off road .. http://olx.ro/oferta/suzuki-samurai-ID2zfs5.html#5e6c00df34 http://olx.ro/oferta/vand-suzuki-samurai-1-3l-an-2000-ID2op9p.html#5e6c00df34 multumes Tocmai in offroad ai nevoie de putere, pe strada, smart-ul are 600cc, matizul 800cc. Avand in vedere ca masina are sub 1t, nu prea conteaza ce motorizare are pentru asfalt. Aici ma refer la mers prin oras. Sa mergi cu samuraiul la drum lung...mai bine cu trenul. Mai bine cauti aici pe forum samuraie de vanzare, mai strangi un pic din portofel, dar poti afla mai multe date despre vanzator, chiar si istoricul masinii. informatii ce nu se pot cumpara cu bani. Si lipsa lor te va costa ulterior. Exista o comunitate destul de mare de posesori de samuraie pe forum, vorbeste cu ei, poate au ei idee de unul de vanzare si iti pot recomanda. A, da, nu iti recomand decapotabil, doar daca este foarte bine intretinut. Softtop-ul/hardtop-ul trebuie sa fie impecabile. Altfel vei plange ca mine. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: posibila achizitie http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78090-Vand-Suzuki-Samurai-Metaltop-1-3i-1992 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86465-Vand-Suzuki-Samurai-Hardtop http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85482-Suzuki-Samurai-modificat Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Re: posibila achizitie Tocmai in offroad ai nevoie de putere, pe strada, smart-ul are 600cc, matizul 800cc. Avand in vedere ca masina are sub 1t, nu prea conteaza ce motorizare are pentru asfalt. Aici ma refer la mers prin oras. Sa mergi cu samuraiul la drum lung...mai bine cu trenul. Mai bine cauti aici pe forum samuraie de vanzare, mai strangi un pic din portofel, dar poti afla mai multe date despre vanzator, chiar si istoricul masinii. informatii ce nu se pot cumpara cu bani. Si lipsa lor te va costa ulterior. Exista o comunitate destul de mare de posesori de samuraie pe forum, vorbeste cu ei, poate au ei idee de unul de vanzare si iti pot recomanda. A, da, nu iti recomand decapotabil, doar daca este foarte bine intretinut. Softtop-ul/hardtop-ul trebuie sa fie impecabile. Altfel vei plange ca mine. dezvolta putin de ce nu recomanzi decapotabil ? urmeaza sa iau si eu unul NEAPARAT decapotabil altfel nu ii vad rostul samuraiului pe timp de vara ...intretinut la ce te referi? la starea prelatei? se pune alta, la hardtop se pot schmba chederele? da niste detalii putin ce ai pati tu te rog Editat Noiembrie 11, 2014 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut D Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: posibila achizitie Va salut In sfirsit am gasit ce cautam ,Samurai 1,3 verde metal top ,in stare buna an 1995 Deja e parcat in curtea mea Multumesc pentru parerile voastre ,m-au ajutat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: posibila achizitie Sa-l stapanesti sanatos ! Pune niste poze sa le vedem si noi ! :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: posibila achizitie dezvolta putin de ce nu recomanzi decapotabil ? urmeaza sa iau si eu unul NEAPARAT decapotabil altfel nu ii vad rostul samuraiului pe timp de vara ...intretinut la ce te referi? la starea prelatei? se pune alta, la hardtop se pot schmba chederele? da niste detalii putin ce ai pati tu te rog Lafel am gandit si eu, neaparat decapotabila (Pajero) si m-a costat 350 eur o prelata, doar partea de deasupra soferului si a pasagerului. Care, bineinteles am agatat-o in craci si acum are rupturi. Daca o craca in padure aluneca pe tabla sau/si o zgarie, in prelata se infige. In padure decapotat nu o sa mergi aproape niciodata. Pe drum, nu poti merge cu mai mult de 80 la samurai, 100 la pajero pentru ca sunt cabrio cu minima protectie la vant, o sa-ti fluiere urechile chiar si la 80. Pana prin august sunt tantari si o sa te faca ciur. Daca lasi prelata acasa risti sa te prinda ploaia, daca o iei cu tine, risti sa o rupi in padure. Daca e ud, iti sare noriul inauntru, daca e uscat o sa mesteci praf instant de la masinile din fata si chiar si de la cea proprie. Se mentine caldura in interior mai greu (la Pajero e supradimensionata aeroterma, nu am avut probleme). In caz de rasturnare ai protectie din parti (la pajero ai rollbar tzapan din fabrica si sasiul mai masiv), imagineaza-ti ca pe langa faptul ca te rastorni trebuie sa fii atent si la toate cracile peste care treci sa nu ti se infiga una. Iti poti face portbagaj exterior destul de dificil, o sa te coste mult, arata ca naiba si daca vrei s-o decapotezi zici ca ai iesit cu uscatorul de rufe la plimbare, in caz ca mai poti sa o decapotezi. O sa faci parte din natura din momentul in care intri in padure, tot e inseamna animalut cu sau fara aripi cu 4+ picioare va fi la tine in masina, pe tine, in tine din momentul in care ai trecut pe sub un copac. Pe bulivar e senzatie, la plaja e senzatie, dar iti iei samurai pentru shtrasse si plaja (dc e plaja de la vadu poti sa uiti, cum ai atins in boschet, poti sa-ti faci pulover cu tantarii)? Pentru asta iti iei o Mazda MX-5 ! :fk Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: posibila achizitie Lafel am gandit si eu, neaparat decapotabila (Pajero) si m-a costat 350 eur o prelata, doar partea de deasupra soferului si a pasagerului. Care, bineinteles am agatat-o in craci si acum are rupturi. Daca o craca in padure aluneca pe tabla sau/si o zgarie, in prelata se infige. In padure decapotat nu o sa mergi aproape niciodata. Pe drum, nu poti merge cu mai mult de 80 la samurai, 100 la pajero pentru ca sunt cabrio cu minima protectie la vant, o sa-ti fluiere urechile chiar si la 80. Pana prin august sunt tantari si o sa te faca ciur. Daca lasi prelata acasa risti sa te prinda ploaia, daca o iei cu tine, risti sa o rupi in padure. Daca e ud, iti sare noriul inauntru, daca e uscat o sa mesteci praf instant de la masinile din fata si chiar si de la cea proprie. Se mentine caldura in interior mai greu (la Pajero e supradimensionata aeroterma, nu am avut probleme). In caz de rasturnare ai protectie din parti (la pajero ai rollbar tzapan din fabrica si sasiul mai masiv), imagineaza-ti ca pe langa faptul ca te rastorni trebuie sa fii atent si la toate cracile peste care treci sa nu ti se infiga una. Iti poti face portbagaj exterior destul de dificil, o sa te coste mult, arata ca naiba si daca vrei s-o decapotezi zici ca ai iesit cu uscatorul de rufe la plimbare, in caz ca mai poti sa o decapotezi. O sa faci parte din natura din momentul in care intri in padure, tot e inseamna animalut cu sau fara aripi cu 4+ picioare va fi la tine in masina, pe tine, in tine din momentul in care ai trecut pe sub un copac. Pe bulivar e senzatie, la plaja e senzatie, dar iti iei samurai pentru shtrasse si plaja (dc e plaja de la vadu poti sa uiti, cum ai atins in boschet, poti sa-ti faci pulover cu tantarii)? Pentru asta iti iei o Mazda MX-5 ! :fk am inteles , uite cam la ce m-am gandit eu , oare ofera ceva protectie la o eventuala rasturnare ? am avut jimny metal top , iar acum as vrea sa incerc un samurake cabrio ca de asta n-am avut :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Re: posibila achizitie Rollcage-ul iti ofera protectie sau iti poate face mai mult rau in functie de cum este gandit si calitatea executiei. Modelul PE care mi-l arati o sa-ti anuleze jumatate din spatiul de depozitare care si asa e mic si iti va trebui o platforma CA sa o duci la padure. O sa beleasca garca ochii ca veverita la ghinde cand te-o vedea. Editat Noiembrie 13, 2014 de Astral Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate