Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Terrano ll cu punte rigidă fată

danynissanhd

Postări Recomandate

Salut ,numele meu este Dany ,as vrea să vă prezint masina mea un Terrano ll cu punte rigidă fată pe care am construit-o eu, alte modificări făcute masini sunt: Punte spate y61 cu blocant, pompa injectie înlocuită cu o pompă cu acceleratie mecanică ,EGR cu preîncălzitor de apă Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Terrano ll cu punte rigidă fată

Felicitari !

Cred ca e printre cele mai pregatite Terrano-uri de pe forum :old

:less

Subscriu...POZEEEEEEE ! Filmulete CEVA....

Nu ne lasa aici in ceata :grin:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Foarte frumos ! R20 e o masina destul de potenta, cu mici modificari gen suspensii roti mai mari , troliu si bari devine o masina potenta. Dar cu punte rigida fata devine super. O avantajeaza faptul ca e mai ingusta ca y60 sau y61 si mai usoara. Parerea mea.

Pune te rog niste poze ca nu am mai vazut pe meleagurile noastre acesta modificare pe R20.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Salut

Puntea fată nu este de y61,este construită carcasa grupului si grupul cu lsd sunt de la o punte spate de terrano benzinar raportul din grup este acelas ca la patrol planetarele si homocinetica sunt de la o punte de tv ,planetarele au fost modificate pe grupul de terrano iar partea din fuzetă modificată pentru fuzeta, butuci si mrl-ul de terrano iar trompele au fost strunjite din teavă de sondă de 10 mm grosime, voi pune si poze dar nu reusesc încă

Link spre comentariu

Felicitari pentru lucrare. Mult de munca dar rezultate pe masura. Totusi, este doar o curiozitate personala, de ce nu ai folosit niste planetare mai rezistente, spre exemplu de Patrol?

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Felicitari pentru lucrare. Mult de munca dar rezultate pe masura. Totusi, este doar o curiozitate personala, de ce nu ai folosit niste planetare mai rezistente, spre exemplu de Patrol?

Multumesc , am folosit planetarele de tv pentru că erau din una din puntile donatoare, pentru a mai reduce din costuri

Link spre comentariu

Salut,

In primul rand felicitari pentru lucrare.

Eu as dosi sa te intreb ce raport ai in grupuri si ce dimensiune au anvelopele de pe masina. Poti sa pui niste poze cu masina modificata?

Cum se comporta masina pe sosea dupa modificare?

Multumesc.

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Salut,

In primul rand felicitari pentru lucrare.

Eu as dosi sa te intreb ce raport ai in grupuri si ce dimensiune au anvelopele de pe masina. Poti sa pui niste poze cu masina modificata?

Cum se comporta masina pe sosea dupa modificare?

Multumesc.

multumesc

Raportul în grupuri este 4,625 ,anvelopele sunt 33-uri ,poze cu masina voi pune ! dar nu am făcute ,urmează săptămâna viitoare

Link spre comentariu

Multam pentru raspuns.

Te intreb pt ca si eu am cochetat cu ideea de a modifica Nissanul meu. Am Terrano 1 cu TD27, la care am montat un ARB cu compresor pe puntea spate. Raportul pe care il am este tot 4,625. In urma informarii facute pe net am ajuns la concluzia ca trebuie sa pastrez puntea spate asa cum este si pe fata sa pun o punte de la nissan k260(pe care trebuie sa o intorc) cu motor de 2,8 care acelasi raport. Costul unei punti in mintile ei se invarte pe la 400-500eur. Costul total al modificarii l-am apreciat undeva la 800eur aici intrand numai piesele, manopera fiind in regie proprie. Cel mai nasol mi se pare intorsul puntii, daca nu iese lucrarea asta restul este compromis.

Imi poti spune un pret aproximativ pentru piesele montate de tine? cat iti consuma masina cu 33-uri pe asfalt?

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Multam pentru raspuns.

Te intreb pt ca si eu am cochetat cu ideea de a modifica Nissanul meu. Am Terrano 1 cu TD27, la care am montat un ARB cu compresor pe puntea spate. Raportul pe care il am este tot 4,625. In urma informarii facute pe net am ajuns la concluzia ca trebuie sa pastrez puntea spate asa cum este si pe fata sa pun o punte de la nissan k260(pe care trebuie sa o intorc) cu motor de 2,8 care acelasi raport. Costul unei punti in mintile ei se invarte pe la 400-500eur. Costul total al modificarii l-am apreciat undeva la 800eur aici intrand numai piesele, manopera fiind in regie proprie. Cel mai nasol mi se pare intorsul puntii, daca nu iese lucrarea asta restul este compromis.

Imi poti spune un pret aproximativ pentru piesele montate de tine? cat iti consuma masina cu 33-uri pe asfalt?

costurile aproximative peste 1000 euro pentru că eu a trebuit să achizitionez două puntii plus alte piese plus strungărie plus frezat plus danturat plus piese rebutate minus zeci de ore muncă ,consumul nu lam făcut ,dacă intorci puntea de k va trebui să calculezi unghiul de fugă plus inclinatia cardanului dacă gresesti masina va deveni instabilă pe viraje iar după viraj volanul nu va reveni inapoi ,dacă ai nevoaie de sfaturi ţi -le voi da cu plăcere telefonul meu este 0724548066

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare