danynissanhd Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Salut ,numele meu este Dany ,as vrea să vă prezint masina mea un Terrano ll cu punte rigidă fată pe care am construit-o eu, alte modificări făcute masini sunt: Punte spate y61 cu blocant, pompa injectie înlocuită cu o pompă cu acceleratie mecanică ,EGR cu preîncălzitor de apă Editat Noiembrie 10, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Felicitari ! Cred ca e printre cele mai pregatite Terrano-uri de pe forum :old :less 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Am încercat să elimin toate punctele slabe Am să pun si poze din timpul constructiei punti si din timpul conversiei de la bascule la punte rigidă Editat Noiembrie 12, 2014 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Felicitari ! Cred ca e printre cele mai pregatite Terrano-uri de pe forum :old :less Subscriu...POZEEEEEEE ! Filmulete CEVA.... Nu ne lasa aici in ceata :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Foarte frumos ! R20 e o masina destul de potenta, cu mici modificari gen suspensii roti mai mari , troliu si bari devine o masina potenta. Dar cu punte rigida fata devine super. O avantajeaza faptul ca e mai ingusta ca y60 sau y61 si mai usoara. Parerea mea. Pune te rog niste poze ca nu am mai vazut pe meleagurile noastre acesta modificare pe R20. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Puntea fata tot de y61 este? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Salut! Si eu as fi interesat de mai multe informatii, eventual insotite de poze! Ma bate gandul sa fac aceeasi chestie masinii mele si sunt in cautare de "muze"! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Salut Puntea fată nu este de y61,este construită carcasa grupului si grupul cu lsd sunt de la o punte spate de terrano benzinar raportul din grup este acelas ca la patrol planetarele si homocinetica sunt de la o punte de tv ,planetarele au fost modificate pe grupul de terrano iar partea din fuzetă modificată pentru fuzeta, butuci si mrl-ul de terrano iar trompele au fost strunjite din teavă de sondă de 10 mm grosime, voi pune si poze dar nu reusesc încă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Pentru poze, citeste mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Si poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată VOi pune în continuare poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Salut Pentru cei interesati voi pune pze din timpul conversiei de la bascule la puntea rigidă Editat Noiembrie 12, 2014 de danynissanhd 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Uite, asta numesc eu lucru bine facut! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Multumesc pentru aprecieri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Alte poze Asta pare carcasa de Dana 30 sau ma insel? Ati gasit rapoarte astfel incat sa fie la fel cu cele de pe puntea spate? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Nu este o crcasă de Dana 30 ,am explicat la început ce carcasă de grup este Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Nu este o crcasă de Dana 30 ,am explicat la început ce carcasă de grup este Imi cer scuze, n-am observat! Imi place foarte mult lucrarea! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Imi cer scuze, n-am observat! Imi place foarte mult lucrarea! Nu ai pentru ce,multumesc de apreciere 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Felicitari pentru lucrare. Mult de munca dar rezultate pe masura. Totusi, este doar o curiozitate personala, de ce nu ai folosit niste planetare mai rezistente, spre exemplu de Patrol? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Felicitari pentru lucrare. Mult de munca dar rezultate pe masura. Totusi, este doar o curiozitate personala, de ce nu ai folosit niste planetare mai rezistente, spre exemplu de Patrol? Multumesc , am folosit planetarele de tv pentru că erau din una din puntile donatoare, pentru a mai reduce din costuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Salut, In primul rand felicitari pentru lucrare. Eu as dosi sa te intreb ce raport ai in grupuri si ce dimensiune au anvelopele de pe masina. Poti sa pui niste poze cu masina modificata? Cum se comporta masina pe sosea dupa modificare? Multumesc. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Salut, In primul rand felicitari pentru lucrare. Eu as dosi sa te intreb ce raport ai in grupuri si ce dimensiune au anvelopele de pe masina. Poti sa pui niste poze cu masina modificata? Cum se comporta masina pe sosea dupa modificare? Multumesc. multumesc Raportul în grupuri este 4,625 ,anvelopele sunt 33-uri ,poze cu masina voi pune ! dar nu am făcute ,urmează săptămâna viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Multam pentru raspuns. Te intreb pt ca si eu am cochetat cu ideea de a modifica Nissanul meu. Am Terrano 1 cu TD27, la care am montat un ARB cu compresor pe puntea spate. Raportul pe care il am este tot 4,625. In urma informarii facute pe net am ajuns la concluzia ca trebuie sa pastrez puntea spate asa cum este si pe fata sa pun o punte de la nissan k260(pe care trebuie sa o intorc) cu motor de 2,8 care acelasi raport. Costul unei punti in mintile ei se invarte pe la 400-500eur. Costul total al modificarii l-am apreciat undeva la 800eur aici intrand numai piesele, manopera fiind in regie proprie. Cel mai nasol mi se pare intorsul puntii, daca nu iese lucrarea asta restul este compromis. Imi poti spune un pret aproximativ pentru piesele montate de tine? cat iti consuma masina cu 33-uri pe asfalt? EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Terrano ll cu punte rigidă fată Multam pentru raspuns. Te intreb pt ca si eu am cochetat cu ideea de a modifica Nissanul meu. Am Terrano 1 cu TD27, la care am montat un ARB cu compresor pe puntea spate. Raportul pe care il am este tot 4,625. In urma informarii facute pe net am ajuns la concluzia ca trebuie sa pastrez puntea spate asa cum este si pe fata sa pun o punte de la nissan k260(pe care trebuie sa o intorc) cu motor de 2,8 care acelasi raport. Costul unei punti in mintile ei se invarte pe la 400-500eur. Costul total al modificarii l-am apreciat undeva la 800eur aici intrand numai piesele, manopera fiind in regie proprie. Cel mai nasol mi se pare intorsul puntii, daca nu iese lucrarea asta restul este compromis. Imi poti spune un pret aproximativ pentru piesele montate de tine? cat iti consuma masina cu 33-uri pe asfalt? costurile aproximative peste 1000 euro pentru că eu a trebuit să achizitionez două puntii plus alte piese plus strungărie plus frezat plus danturat plus piese rebutate minus zeci de ore muncă ,consumul nu lam făcut ,dacă intorci puntea de k va trebui să calculezi unghiul de fugă plus inclinatia cardanului dacă gresesti masina va deveni instabilă pe viraje iar după viraj volanul nu va reveni inapoi ,dacă ai nevoaie de sfaturi ţi -le voi da cu plăcere telefonul meu este 0724548066 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate