didone Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Pentru ca automobile,cu rugina,am decis sa dam jos caroseria ,pe masura ce am demontat am descoperit diverse probleme ,suporti caroserie fata ,nu estem,contrapraguri nu estem,suporti spate ioc dar avem caroseria sudata cu platband :ha: mai urmeaza Editat Noiembrie 10, 2014 de Astral 1 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Re: Tinichigerie Suzuki Jimny Din ce an este masina ? 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Tinichigerie Suzuki Jimny Masina pare cu volan pe dreapta si daca e asa, inseamna ca a vazut muuuuulta umezeala la viata ei. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: Tinichigerie Suzuki Jimny masina a fost cu volan pe dreapta acum este pe stanga,la cat este de ruginita nu cred ca a dat mai mult de 2000e pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HoriaIlinca Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 (editat) Multumesc Editat Aprilie 24, 2020 de HoriaIlinca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Salut, lucrarea care vrei tu sa o faci nu este o lucrare simpla mai ales ca implica schimbarea sasiului. O astfel de lucrare te va duce minim 2000e...chiar crezi că merită? Cum ai ajuns la concluzia că trebuie să schimbi sasiul, a văzut un tinichigiu mașină?... ai o părere cât de cât avizata? Eu te sfătuiesc sa încerci sa o faci cât de cât.. și sa te bucuri un an - doi de ea... și alta. vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 29, 2020 Partajează Postat Martie 29, 2020 Sasiul l-am comandat Dpv legal sasiul = masina, deci la sfirsit va trebui sa faci o recarpsare la RAR, ca altfel la primul control o sa ai un dosar penal. Tine cont si de lucrul asta. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HoriaIlinca Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Mulțumesc pt.sfatrui tuturor! Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobo70 Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 Salut tuturor.Daca mă poate ajuta cineva cu un sfat.Amun Suzuki Jimny din 1999 la care trebuie sa-i schimb șasiul și reparații la caroserie.Sasiul l-am comandat.poate sa mă ajute cineva cu un tinichigiu bun pt.o stfel de operațiune în București sau împrejurimi.Multumesc anticipat! Salut! Poti sa-mi spui si mie de unde ai comandat sasiul? Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HoriaIlinca Postat Aprilie 21, 2020 Partajează Postat Aprilie 21, 2020 (editat) Olx. Editat Aprilie 24, 2020 de HoriaIlinca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosu23 Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Salut. Sunt oarecum in aceeasi situatie cu un jimny din 99... in cazul in care ai finalizat proiectul cu schimbarea sasiului cam care au fost costurile? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate