larry24 Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 aro cu punti de nissan patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: un altfel de aro coilovere oltenesti spate[ATTACH=CONFIG]229236[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Noiembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Re: un altfel de aro suspensie fata toyota cu tendoane de land rover[ATTACH=CONFIG]229249[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: un altfel de aro Bine mai arata aro-ul lui Vetu...felicitari baietii,acuam sigur este mult mai capabil,si planetarele nu mai sunt ca celelalte,sa se rupa ca scobitorile:grin: Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Remus Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: un altfel de aro este punte de nissan cu grupu pe stanga ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: un altfel de aro este punte de nissan cu grupu pe stanga ? Este o punte de Y60 la care diferentialul a ajuns pe partea stanga in urma unor interventii executate cu precizie chirurgicala de catre Cos. Good Job Cos! La primele teste coafura rezista! :h5 Dupa cum scriam mai sus la primele teste facute martea trecuta am constatat ca in traseu de trial masina are un comportament destul de imbunatatit fata de configuratia anterioara (care pe mine ma satisfacea pe deplin) dar cu noile punti de Y60 a castigat (sper) la partea de fiabilitate, in trecut planetarele de IMS avand tot timpul ultimul cuvant :grin: Un alt aspect imbunatatit este raza de bracaj unde puntea de Y60 e mult superioara. In schimb, testat in regim rally am constatat aparitia efectului de voble- pentru asta a revenit in atelier si s-a intervenit asupra pozitionarii barii panhard si a reverificarii tuturor bucsilor si pivotilor. Modificarile continua si azi s-a finalizat montarea de catre Larry, in atelierul X3M Valcea a unor grupuri cu raport 5,43 care sunt sensibil mai scurte fata de cele originale. Tinta este rularea cu roti pe 35"-36" si chiar daca din primele teste, inca pe 33-uri, am constatat ca motorasul V6 invarte bine pe urcari chiar si cu a2a prefer grupurile scurte pentru a ma putea juca din acceleratie si pentru a avea mai putin stress pe cardane, cutie, reductor, ambreiaj etc. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: un altfel de aro Este o punte de Y60 la care diferentialul a ajuns pe partea stanga in urma unor interventii executate cu precizie chirurgicala de catre Cos. Good Job Cos! La primele teste coafura rezista! :h5 La acest capitol eu as dori mai multe detalii! Si sigur multi alti posesori de jeep-uri in special! Cum a fost efectuata aceasta lucrare si ce modificari presupune? Va felicit pentru rezultat! Cel putin in poze arata foarte bine! M-am uitat si m-am uitat si iar m-am uitat si nu-mi venea sa cred ca e punte de patrol cea de fata! Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: un altfel de aro Cu taiatul e simplu , cu pusul la loc e mai nasol ... discutia e lunga ... ca s-o scurtam - eu folosesc o masa de sculerie plana ca si baza de referinta si multe apendice de fixare ca si elemente de bazare . Imi doream mult sa pot sa pot cumpara masa , e calibrata plan si probabil una din foarte putinele ocazii sa gasesc una ...o voiam pentru baza de la un CNC , dar pana acum doar am cersit-o in van cu banii in mana . Cu vibratia rotilor ... presupunem ca nu sunt jocuri in articulatii /pivoti/butuci ... si rotile sunt oarecum bune ... Pentru corectia unghiului caster ( care din poze , masurat cu multa precizie inchizand ochiul stang si privind printr-o felie de pesmet cu cel drept ... observandu-se ca diferentialul e cam ridicat de flansa si cardanul sta fericit in linie dreapta ... ) se poate recurge la ovalizarea gaurilor de la urechile tendoanelor . Ovale fiind , puntea se poate rasuci astfel incat flansa de la diff sa mai coboare ... cateva grade unghiulare pot insemna o rezolvare fericita ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: un altfel de aro Cu taiatul e simplu , cu pusul la loc e mai nasol ... discutia e lunga ... Poate ar merita un topic special aceasta modificare! Merita dezvoltata aceasta discutie. Cu taiatu inteleg, e simplu, ai masa, aliniezi una din trompe si sa zicem ca o sudezi sau o prinzi provizoriu, dar cum se procedeaza cu a 2-a trompa? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: un altfel de aro Am măsurat unghiul cu raportorul si si pivotul de sus est cu 5 grade mai in spate .problema sunt jantele întorsese prea mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: un altfel de aro Facurati si proba cu altele mai domestice si e in regula ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate