niku iorga Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Fiindca m-a infierbantat Andi68 cu traseul lui prin zona Buzaului (care e la 3 ore de Bucuresti) si am si 2 zile libere, propun un traseu destul de soft (daca inca nu s-au rupt drumurile de tot, :( de la ploi), pe plaiurile pe unde am copilarit: Plecarea ar fi sambata (23.06) dimineata din Bucuresti, pe urmatorul itinerar: Ploiesti-Valeni de Munte-Cislau - Patarlagele (pana aici asfalt)-Colti (vizita muzeul de chihlimbar) - Alunis-Fisici-Nucu-Braiesti-Lopatari-Gura Teghii - Nehoiu (unde ne si cazam). Partea asta ar trebui facuta intr-o zi, zona Alunis-Lopatari e singura pe care nu o cunosc, dar mai stie Andi68, ca a haladuit pe acolo acum 2 sapt. Peisaje superbe, biserici rupestre, etc.+racoare si aer curat garantat. :D Duminica, in functie de starea psihica a offroaderilor, propun sa incercam sa mergem pe urmele baietilor din Buzau , pana la Lacul Vulturilor (traseu mai greu pt masina mea)...dak nu, gratar si plaja pe malul Lacului Siriu Oricum, traseul e deschis si pentru alte propuneri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 eu as' veni dar trebuie sa fac trasee ptr intilnirea de la sibiu..........data viitoare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 a fost belea...participanti, in prima zi alex Pokemon (jeep wrangler), andi 68 (Niva), Subsemnatu (frontera) si Fender (LR), care s-a retras pe la amiaza, cand a aparut si un atv...a doua zi, restul :D Damage report: Andi - un preson rupt; Eu: model partea dreapta frontera (tabla infundata, zgarieturi), stopurile spate crapate, semnalizare spate sparta. Dureri de cap de la tuica batrana. Noroi la greu, trolieri, tras din santz, gard rupt, gratar, etc. Mai multe poze si detalii pe 4x4mania, la wee warior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 bravo baieti :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 ma ardea si pe mine sa vin... de nu va vedeam. Ma sunase andy68 dar din pacate nu am acaret momentan. Vad ca a fost misto pe acolo, bravos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 :B 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Nicule...sa aduci din apa aia sfintita si la Sibiu....si toti copilotii :Hr :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Nicule...sa aduci din apa aia sfintita si la Sibiu....si toti copilotii :Hr :dr1 si tu mariuse niste afumatura dinaia (stii tu de care)+ceapa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Esteeeeeeeeeeeee cum naiba sa uit asa ceva???? :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Din poze imi dau seama ca nu prea aveam sanse doar cu spatele. Oricum imi pare rau ca nu am venit. :B Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate