Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tura in m-tii Buzaului - 23-24.06

niku iorga

Postări Recomandate

Fiindca m-a infierbantat Andi68 cu traseul lui prin zona Buzaului (care e la 3 ore de Bucuresti) si am si 2 zile libere, propun un traseu destul de soft (daca inca nu s-au rupt drumurile de tot, :( de la ploi), pe plaiurile pe unde am copilarit:

Plecarea ar fi sambata (23.06) dimineata din Bucuresti, pe urmatorul itinerar:

Ploiesti-Valeni de Munte-Cislau - Patarlagele (pana aici asfalt)-Colti (vizita muzeul de chihlimbar) - Alunis-Fisici-Nucu-Braiesti-Lopatari-Gura Teghii - Nehoiu (unde ne si cazam).

Partea asta ar trebui facuta intr-o zi, zona Alunis-Lopatari e singura pe care nu o cunosc, dar mai stie Andi68, ca a haladuit pe acolo acum 2 sapt. Peisaje superbe, biserici rupestre, etc.+racoare si aer curat garantat. :D

Duminica, in functie de starea psihica a offroaderilor, propun sa incercam sa mergem pe urmele baietilor din Buzau , pana la Lacul Vulturilor (traseu mai greu pt masina mea)...dak nu, gratar si plaja pe malul Lacului Siriu

Oricum, traseul e deschis si pentru alte propuneri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a fost belea...participanti, in prima zi alex Pokemon (jeep wrangler), andi 68 (Niva), Subsemnatu (frontera) si Fender (LR), care s-a retras pe la amiaza, cand a aparut si un atv...a doua zi, restul :D

Damage report:

Andi - un preson rupt;

Eu: model partea dreapta frontera (tabla infundata, zgarieturi), stopurile spate crapate, semnalizare spate sparta.

Dureri de cap de la tuica batrana.

Noroi la greu, trolieri, tras din santz, gard rupt, gratar, etc.

Mai multe poze si detalii pe 4x4mania, la wee warior

Link spre comentariu

Din poze imi dau seama ca nu prea aveam sanse doar cu spatele. Oricum imi pare rau ca nu am venit. :B

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare