Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebare : cheia de roti la samurai ???

alex22_xxx

Postări Recomandate

aveti idee unde este localizata cheia de roti la samurai.cricul l-am zarit primul,apoi am gasit manivela,iar astazi am avut probleme cu franele,mai exact s-a blocat fata,si cand am vrut sa dau roata jos surpriza! nu am gasit cheia de roti(sau poate nu o am).

si poate aveti idee si care este cauza blocarii rotilor de fata(ambele)

am desfacut placute,etrieri,am verificat pistonasul,etc.si totul pare ok.se pare ca este din pompa. dupa ce am slabit conducta de frana ce iese din pompa s-au deblocat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: intrebare

aveti idee unde este localizata cheia de roti la samurai.cricul l-am zarit primul,apoi am gasit manivela,iar astazi am avut probleme cu franele,mai exact s-a blocat fata,si cand am vrut sa dau roata jos surpriza! nu am gasit cheia de roti(sau poate nu o am).

si poate aveti idee si care este cauza blocarii rotilor de fata(ambele)

am desfacut placute,etrieri,am verificat pistonasul,etc.si totul pare ok.se pare ca este din pompa. dupa ce am slabit conducta de frana ce iese din pompa s-au deblocat.

pai cred si eu - dupa iesirea de joi... :h5

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: intrebare

Cheia de roti e in acelasi suport cu cricul(adica sub capota) iar coarba e in masina sub scaunul soferului.

inseamna ca eu nu am cheia.in suportul ala de sub capota este doar cricul.

la mine trusa de chei am gasito intamplator in usa spate.usa la mine e placata cu tabla striata iar in partea dreapta are o gaura rotunda.am bagat mana acolo si surpriza am gasit o husa de cauciuc in care erau foarte multe chei si surubelnite printre care si cheia de roti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare