alex22_xxx Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 aveti idee unde este localizata cheia de roti la samurai.cricul l-am zarit primul,apoi am gasit manivela,iar astazi am avut probleme cu franele,mai exact s-a blocat fata,si cand am vrut sa dau roata jos surpriza! nu am gasit cheia de roti(sau poate nu o am). si poate aveti idee si care este cauza blocarii rotilor de fata(ambele) am desfacut placute,etrieri,am verificat pistonasul,etc.si totul pare ok.se pare ca este din pompa. dupa ce am slabit conducta de frana ce iese din pompa s-au deblocat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: intrebare aveti idee unde este localizata cheia de roti la samurai.cricul l-am zarit primul,apoi am gasit manivela,iar astazi am avut probleme cu franele,mai exact s-a blocat fata,si cand am vrut sa dau roata jos surpriza! nu am gasit cheia de roti(sau poate nu o am). si poate aveti idee si care este cauza blocarii rotilor de fata(ambele) am desfacut placute,etrieri,am verificat pistonasul,etc.si totul pare ok.se pare ca este din pompa. dupa ce am slabit conducta de frana ce iese din pompa s-au deblocat. pai cred si eu - dupa iesirea de joi... :h5 " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: intrebare cateva poze " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: intrebare baga si facute de Adi " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 9, 2008 Autor Partajează Postat August 9, 2008 Re: intrebare adica dupa ce te-am scos pe tine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Re: intrebare da asta e .. fiecare va avea nevoie candva de ajutorul alcuiva... " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Re: intrebare adica dupa ce te-am scos pe tine ! dar cine a fost scos primul ??????????? din noroi de 5 cm ????????????? " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 12, 2008 Autor Partajează Postat August 12, 2008 Re: intrebare topicul poate fi sters deoarece am identificat problema.(o garnitura din pompa) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 Re: intrebare Cheia de roti e in acelasi suport cu cricul(adica sub capota) iar coarba e in masina sub scaunul soferului. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 13, 2008 Autor Partajează Postat August 13, 2008 Re: intrebare Cheia de roti e in acelasi suport cu cricul(adica sub capota) iar coarba e in masina sub scaunul soferului. inseamna ca eu nu am cheia.in suportul ala de sub capota este doar cricul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Re: intrebare Cheia de roti e in acelasi suport cu cricul(adica sub capota) iar coarba e in masina sub scaunul soferului. inseamna ca eu nu am cheia.in suportul ala de sub capota este doar cricul. la mine trusa de chei am gasito intamplator in usa spate.usa la mine e placata cu tabla striata iar in partea dreapta are o gaura rotunda.am bagat mana acolo si surpriza am gasit o husa de cauciuc in care erau foarte multe chei si surubelnite printre care si cheia de roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate