revo Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Doresc sa-mi montez mrl la jimny si nu stiu daca sa cumpar sh de Samurai sau noi( AVM457 HP).Am vazut pe-aici pareri diferite,de-asta intreb....Daca se potrivesc de la Samurai, ce ar fi de modificat? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: MRL de Samurai la Jimny? Despre ce fel de MRL-uri vorbesti? Din ce spui tu acolo, ar fi vorba de unele manuale AVM. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 (editat) Re: MRL de Samurai la Jimny? Cred ca e vorba de MRL-urile AISIN de la Samurai. Trebuie un distantier din ce am vazut pe net. De exemplu: http://www.bigjimny.com/images/documents/fitting_SJ_manual_hubs.pdf Editat Noiembrie 13, 2014 de alexb25 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: MRL de Samurai la Jimny? se rezolva cu distantieri sau polizezi buza exterioara a piulitei de la rumlentul rotii 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: MRL de Samurai la Jimny? ia aisin si suna-ma sa iti explic cum sa le montezi,poti sa faci si distantiere ca cele de la jimnybits Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: MRL de Samurai la Jimny? De unde ati cumparat AVM 457 HP? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate