suzimm Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Buna seara , de vreo 2 zile m am pricopsit cu un Navara an 2000, modelul cu faruri patratoase, cam ruginit la bena dar tehnic ok. Ma intereseaza urmatoarele aspecte 1.Ce gume pot folosi inafara de cele stock 205 R16? 2.Unde pot gasi niste aripi spate ( ale mele sunt coapte rau)? 3. Care este consumul mediu la modelul meu? Multumesc pentru eventualele raspunsuri! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Pentru a nu avea probleme cred ca 245/70/16 sunt ok. Aripi spate? Nu are bena? Consum nu stiu la Navara, probabil in functie de stilul de condus trebuie sa fie intre 7,5-8,5 la ext si 9-12 L/100 km in oras (bazat pe un consum cam asemanator la pick-upuri). don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Pentru piese si service ne gasesti la Satu Mare,loc Dorolt nr 251. Tel 0733507026 Avem pe stoc Navara....dar te anunt ca tr sa schimbi bena spate...Motorul este unul foarte fiabil,iar consumul este cuprins intre 6-9l/100km in varianta in care pompa nu are probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Ar fi grozav sa obtin un astel de consum, desi cred ca va iesi undeva la 10 % mixt. Vitezele le schimb la 2000 rpm, incerc sa nu o subturez dar nici sa nu o ambalez. Momentan i am facut plinul si la sfarsit trac concluzia cum sta cu consumul. Ce ma frapat la acest model este ca nu are arcuri pe fata, nici elicoidale nici foi de arc. Tinuta de drum e ok dar treptele sunt scurte, la 70 km /h cere a cincea. audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Are bare de torsiune, mie nu imi plac. Avantajul este ca poti sa inalti masina cu o cheie fixa. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tlovidiu Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Consumul la a mea (2.5 TD i, 1999) este de 10 in afara si 15 in oras. Cauciucuri de off road Cross County. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi cati litri are rezervorul? 75 sau 80? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Ce dimensiuni au anvelopele? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tlovidiu Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Rezervorul are 75l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Multumesc pentru raspunsuri! Dar am si alte intrebari :grin: 265/70/16 merg pe modelul meu stock? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Salut Eu am modelul 2002...nu cu faruri patratoase.Am kit de suspensie de 4cm cu BFG AT pe 265/70/16 si ating rotile fata in scuturile de noroi la bracaj maxim.Am vopsit masina si le-am montat dar cred ca o sa le dau jos cu prima ocazie. D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi din cate spunea un domn inainte 245/70/16 ar fi ok pe modelul stock? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Salut Nu sunt in masura sa iti spun daca e asa sau nu. Inainte am avut 255/70/16 si nu atingeau deloc dar erau profil de strada...nu stiu ce diferenta ar fi intre ele si A/T-uri. Ai motorul de 103 C.P.?...tocmai ce am vazut una la vanzare in Galati din 2001,King Cab cu sasiu super curat iar motorul torcea linistit. D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Da, este motorul de 103 cp si intradevar toarce ca un motan. Care ar fi toate dimensiunile care ar merge inafara de 205 80 16 si 255 70 16? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2015 Re: Nou proprietar de Navara,,, doresc mici sfaturi Pentru piese si service ne gasesti la Satu Mare,loc Dorolt nr 251. Tel 0733507026 Avem pe stoc Navara....dar te anunt ca tr sa schimbi bena spate...Motorul este unul foarte fiabil,iar consumul este cuprins intre 6-9l/100km in varianta in care pompa nu are probleme. Daca motorul merge ok si pompa de motorina e mecanica cum se poate ajunge la consumul de 6-9 %? Ce reglaje se mai pot face ca sa pot ajunge la un astfel de consum? Eu sub 10% consum mediu nu l pot scoate . Mentionez ca am gume bridgestone dueler 205/80/16 si motorul nu l solicit inutil audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate