Ionut D Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Va salut Va rog sa ma ajutati cu indrumarea catre un service specializat pe Samurai in Timisoara Am achizitionat un Samurai de curind si doresc sa-i fac o evaluare Nu ma pricep la mecanica ar fi cate ceva de facut la el ,nu prinde frina pe roata stinga fata .... Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Vorbeste cu concitadinii tai de pe primul link de mai jos si poti apela si la colegul @Madi care este recomandat pe al doilea link : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76003-Mecanic-pt-Samurai-in-Timisoara&highlight=timisoara http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86060-Mecanic-bun-in-Timisoara-Arad&highlight=timisoara REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Salut, service specializat pe Samurai nu stiu sa existe in Tm. Dar pt partea de mecanica, motor te pot trimite la cineva (am mai trimis colegi cu Samurai, si au fost multumiti). Daca vrei sa schimbi motorul, puntile, suspensia, bari, roll-cage, montare troliu, roti mai mari, etc... (pot sa-ti dau un alt contact) Iti trimit PM cu contactele. Manu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Mai este un baiat priceput cu atelier pe Emile Zola (Fratelia), a reparat/reconditionat de la IMS la Hummer H1, singura hiba este ca nu se pricepe la partea electrica, are preturi f. accesibile. Vezi daca te poate ajuta. Adi: 0734.326.289. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: Service Samurai Timisoara La Salonta,nu e distanta mare,te pot ajuta cu aproape orice. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut D Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Multumesc celor care mi-au raspuns Saptamina viitoare am drum spre Oradea si voi opri in Salonta Va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4guru Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Salut! In Orastie/Deva te ajut eu daca ai nevoie, am mecanic care stie tot ce tine de modelele samurai! Ce model e al tau? Japonez sau spaniol? 0720809964 e nr meu daca vii in zona, te duc la atelierul colegului mentionat! Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut D Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Te salut E model Japan Acum ma ocup cu actele pentru inmatriculat vorbim dupa Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ema 73 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Salut, service specializat pe Samurai nu stiu sa existe in Tm. Dar pt partea de mecanica, motor te pot trimite la cineva (am mai trimis colegi cu Samurai, si au fost multumiti). Daca vrei sa schimbi motorul, puntile, suspensia, bari, roll-cage, montare troliu, roti mai mari, etc... (pot sa-ti dau un alt contact) Iti trimit PM cu contactele. Manu Salut Si mie imi cam da batai de cap Samuraiul meu in ultima vreme.Un contact in Timisoara ar fi binevenit. Multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Service Samurai Timisoara Salut, ai PM. Ce probleme ai cu masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut D Postat Decembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Re: Service Samurai Timisoara Te salut Probleme nu am ,cred eu, Vreau sa o verifice un cunoscator ,sa schimb consumabile dupa care sa incep sa modific cate ceva ... Poate ma ajutati chiar voi ,unde le-ati facut ? Merci Editat Decembrie 1, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate