Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service Samurai Timisoara

Ionut D

Postări Recomandate

Va salut

Va rog sa ma ajutati cu indrumarea catre un service specializat pe Samurai in Timisoara

Am achizitionat un Samurai de curind si doresc sa-i fac o evaluare

Nu ma pricep la mecanica ar fi cate ceva de facut la el ,nu prinde frina pe roata stinga fata ....

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Service Samurai Timisoara

Vorbeste cu concitadinii tai de pe primul link de mai jos si poti apela si la colegul @Madi care este recomandat pe al doilea link :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76003-Mecanic-pt-Samurai-in-Timisoara&highlight=timisoara

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86060-Mecanic-bun-in-Timisoara-Arad&highlight=timisoara

Link spre comentariu

Salut,

service specializat pe Samurai nu stiu sa existe in Tm.

Dar pt partea de mecanica, motor te pot trimite la cineva (am mai trimis colegi cu Samurai, si au fost multumiti).

Daca vrei sa schimbi motorul, puntile, suspensia, bari, roll-cage, montare troliu, roti mai mari, etc... (pot sa-ti dau un alt contact)

Iti trimit PM cu contactele.

Manu

Link spre comentariu

Mai este un baiat priceput cu atelier pe Emile Zola (Fratelia), a reparat/reconditionat de la IMS la Hummer H1, singura hiba este ca nu se pricepe la partea electrica, are preturi f. accesibile. Vezi daca te poate ajuta.

Adi: 0734.326.289.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Salut! In Orastie/Deva te ajut eu daca ai nevoie, am mecanic care stie tot ce tine de modelele samurai! Ce model e al tau? Japonez sau spaniol? 0720809964 e nr meu daca vii in zona, te duc la atelierul colegului mentionat! Bafta!

Link spre comentariu

Salut,

service specializat pe Samurai nu stiu sa existe in Tm.

Dar pt partea de mecanica, motor te pot trimite la cineva (am mai trimis colegi cu Samurai, si au fost multumiti).

Daca vrei sa schimbi motorul, puntile, suspensia, bari, roll-cage, montare troliu, roti mai mari, etc... (pot sa-ti dau un alt contact)

Iti trimit PM cu contactele.

Manu

Salut

Si mie imi cam da batai de cap Samuraiul meu in ultima vreme.Un contact in Timisoara ar fi binevenit. Multumesc .

Link spre comentariu

Te salut

Probleme nu am ,cred eu,

Vreau sa o verifice un cunoscator ,sa schimb consumabile dupa care sa incep sa modific cate ceva ...

Poate ma ajutati chiar voi ,unde le-ati facut ?

Merci

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare