costakala Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Salutare,stie cineva o echivalenta a martorului de bord ptr apa la y60 in grade C, ? in cate grade C ar trebui sa stea motorul rd28 sa fie in regula..? Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 14, 2014 Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Re: echivalenta temperatura apa Termostatul este complet deschis (10 mm) la 90 de grade si presupun ca aceasta este temperatura optima de functionare. Daca vrei sa stii cu precizie temperatura motorului poti monta un ceas aftermarket. Avand in vedere ca circuitul de racire este presurizat, poate ajunge pentru perioade scurte si la 110-115 grade. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Re: echivalenta temperatura apa La motorul meu ( acelasi rd28td) am montat un termometru metrologizat care masoara direct temperatura apei . Cel mai mult s-a dus la 98 , in mod curent e 92 . Termostatul e OE . In bord nu m-am mai uitat de mult ca il banuiesc a fi curva si minte cu nerusinare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: echivalenta temperatura apa La motorul meu ( acelasi rd28td) am montat un termometru metrologizat care masoara direct temperatura apei . Cel mai mult s-a dus la 98 , in mod curent e 92 . Termostatul e OE . In bord nu m-am mai uitat de mult ca il banuiesc a fi curva si minte cu nerusinare . poti detalia te rog ca vreau si eu sa montez o serie de ceasuri indicatoare si sa nu arunc banii pe geam ...uite asa ceva vreau sa montez eu pe stalp http://www.tuningmall.ro/imagini/produse/suport-3-ceasuri-raid-pentru-montare-pe-stalp-suport-ceas-raid-1.jpg Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: echivalenta temperatura apa E un termometru de laborator , un ceas cu sonda scurta ... seamana cu o pioneza mai mare . dezavantajul major este ca i-am adus apa la cur , cu o tubulatura coaxiala , sonda nefiind lunga pana in motor , nici nu e cu tub capilar cu tub capilar . Avantajul suprem este ca ce indica aia e ... fara intarzieri , fara dubii de la sonda , de la un fir sau papuc . Si nu e cu cadran luminat ... eu am cateva mici 'lumini de ambient' montate strategic si astfel problema e rezolvata intr-un mod paralel ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate