Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Echipamente de iluminat in service auto

Max

Postări Recomandate

Doresc sa aflu pareri si informatii despre corpuri de iluminat si moduri de iluminat intr-un service auto.

Exista lampi care se pot incastra in pardoseala sub elevator? Ar fi oportuna astfel de corpuri de iluminat? Oare e deranjant daca vine lumina de jos?

Montarea unor corpuri de neon pe stalpii elevatorului poate fi utila?

In alta ordine de idei dar tot de iluminat: Ce lampi portabile folositi pt lucru la masina? Care ar fi mai rezistente?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Echipamente de iluminat in service auto

In podea e oarecum overkill si nu le prevad o soarta prea buna ( poate doar daca ar fi disponibil un stoc impresionant de geamuri de schimb ) .

Mai util ar fi lampi cu neon ( sau ... LED ...daca e buget ) pe peretele din imediata vecinatate a elevatorului , montate incepand cu 1.2 m de la podea . Cum asa oricum nu se rezolva iluminarea in detaliu sub masina , ramane suverana lampa portativa de mana si cel mai indicat e lucru in combinatie cu proiectorul mobil . Eu folosesc ca si lampa portativa de lucru dai si ca proiector mobil lampile cu LED de 10W si 25W , la proiectoare am atasate cate o baza magnetica de la antenele CB . Au indurat tranteli si busituri cat sa falimenteze un magazin intreg de becuri cu filament , au fost vopsite barbar cu insonor , miscarea lor se face in mod curent tragand de fir ...

... peste toate astea nu trebuie sa lipseasca lanterna mica de mana ...

Cred ca @giorgel te mai ajuta la subiect , mai concret , mai specializat ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare