ddenis Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) la plimbare pe cursul raului Ialomita unde nu pot ajunge cu masina cu siguranta pot ajunge cu atv-ul am uitat sa va spun ca este Bombardier can-am ds 250 si este din 2008 ambele prefera mai mult aratura decat asfaltul, chiar daca atv-ul a mers numai pe asfalt Editat Noiembrie 18, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: pe camp Sa o stapanesti sanatos si noroiala cat mai placuta pana o sa iti iei permisul. Incearca sa pui un nume mai potrivit la topicurile pe care le deschizi.....fiind doar o invitatie de a pune poze si pareri despre condusul pe camp:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) Re: un partener unde nu pot ajunge cu masina cu siguranta pot ajunge cu atv-ul Si ce legatura are Bombardier-ul asta cu tema sectiunii Toyota? LE: am unit toate topicurile deschise intr-unul singur. Topicul va ramane in aceasta sectiune daca vei aduce detalii suplimentare care sa justifice prezenta lui in sectiunea asta. Altfel va fi mutat corespunzator. Editat Noiembrie 18, 2014 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate