Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cuplaj 4x4

horatiu bojan

Postări Recomandate

Buna am un ford ranger 2003 si nu mai cupleaza 4x4 (nu se mai aprinde nici martorul rfw in bord) ce ar putea sa fie?

În cutia de transfer 4x4 e cuplat din manetă.RFW-ul se cuplează automat.Uită-te la grupul faţă unde este cuplajul electro-pneumatic (vacuum sau presiune,nu ştiu exact) al planetarelor(RFW).Poate să fie un fir întrerupt sau un furtunaş fisurat sau găurit de frecarea unei părţi metalice a caroseriei

O schiţă a grupului faţă

http://www.4wdaction.com.au/_phpBB/download/file.php?id=68266&mode=view

Ţine-ne la curent.

In bord imi apare senzorul aprins cum ca ar fi cuplat 4x4 atata la h cat si la l......doar ca acel pisttonas carre e comandat electro vacumatic nu lucreaza. La rece il pot cupla eu cu mana.

fire nu am vazut acolo doar cele care merg la acel bulb. cum pot verifica ca acele furtune sa nu fie sparte?

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cuplaj 4x4

Da, eu "am reusit performanta asta pentru ca erau trei postari consecutive ale aceluiasi user si dupa ce le-am unit am constatat ca de fapt mai era una intercalata a altcuiva......Mea culpa !

O sa editez si o sa repar cumva.....

Link spre comentariu

Re: cuplaj 4x4

Cerem oficial sa ti se ridice imunitatea de administrator pentru 2 saptamani . Totusi , pentru ca ai recunoscut ca ai gresit , propun sa ti se acorde o dovada ( inlocuitoare de permis de utilizare forum ), pentru a-ti putea indeplini atributiunile in aceste 14 zile :grin:.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare