johnyhooligans Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 sal e cineva care a imatriculat o niva recent 1.7 i an 2002...daca stie cam cat e timbru de mediu..si daca am alte roti nu cele originale..o sa am ceva probleme...cu r.a.r..?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: timbru de mediu.. sal e cineva care a imatriculat o niva recent 1.7 i an 2002...daca stie cam cat e timbru de mediu..si daca am alte roti nu cele originale..o sa am ceva probleme...cu r.a.r..?? ...AICI ai incercat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) Re: timbru de mediu. Niva 1.7, 2002 L ai intristat !!!! :cr:care La rar fara 16 sa nu indraznesti sa te arati (eu am ajuns inclusiv la buc cu recomandare de producator si nu m au bagat in seama) ,dar iMprumuti de la un coleg de forum :2dr:be Editat Noiembrie 18, 2014 de Astral VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate