klinutzu Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 salut, de azi am si eu un ranger 2008, dar nu am primit si manualele (utilizare si audio), ma poate ajuta cineva, va rog? multumesc. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Manual Ford Ranger 2008 ? Salut! Am eu manualul original pt modelul xlt, 4x4, 2.5 tdci. Nu il dau pt ca am nevoie de el dar poti citi/fotografia/ copia orice te intereseaza. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin1 Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Re: Manual Ford Ranger 2008 ? Ceva poze cu masina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Re: Manual Ford Ranger 2008 ? Bun venit printre posesorii de Ranger! Eu am avut manual de utilizare la Hilux si la Ranger.PParca erau trase la indigo, nu mi-a adus nici o informatie in plus fata de ceea ce stiam despre masina .Cardul cu codul de la radioCD a contat foarte mult. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate