Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota KZJ 71

StoneCold

Postări Recomandate

As pune dar nu prea ma pricep inca...Sper sa invat repede si atunci pun repede cateva...;)

Pot doar sa zic ca DA,''sx-ul'' meu este RHD,are inchidere centralizata,geamuri electrice,''Lock door'',are bordul acela rotunjit(''finisat''),pe care il iubesc,nu are turela...in rest nu stiu ce ar mai putea avea o masina de genul asta...revin cu poze... :D

Mai jos pozele cu ''fierul''...O sa fie de munca...:)

toyota2.png.b6636e75e3ffc13c289a866fc0852f8b.pngtoyota3.thumb.png.1870fb61d7ecf280c277de06cb1b2178.pngtoyota4.thumb.png.2e8436ad4e9f0146a972cbde316d2337.pngtoyo5.thumb.png.402aad650f8dda6565f0fe2cb8dec0c9.pngtoyo6.thumb.png.ab70351a30a8be449e6778007dfffabb.pngtoyo7.thumb.png.318ebf103ea3f3217bc50fb32ef42536.pngtoyo8.thumb.png.fc967beab3c5702bfc5614bafb08e20a.pngtoyo9.thumb.png.3c7ab731ae435af5f0b0c3ef761825d5.pngtoyo10.thumb.png.9721c36489fb3de7b5eca9318bff8fb5.pngtoyo11.thumb.png.2b900a4a2f553e2fcd43f5b29c6a0a12.pngtoyo12.thumb.png.8d7adf6011c20b74edbd82caec779229.pngtoyo13.thumb.png.1103ea6c7de1dfc0038541f260b61f15.pngtoyo14.thumb.png.e186433a815c5f3004ce60c13a9e789e.pngtoyota2.png.b6636e75e3ffc13c289a866fc0852f8b.pngtoyota3.thumb.png.1870fb61d7ecf280c277de06cb1b2178.pngtoyota4.thumb.png.2e8436ad4e9f0146a972cbde316d2337.png

Editat de atar
Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vx/LX/Sx ?

ok... sa retaurezi janghina asta, o sa ai de lucru. ai 2 lucruri bune la ea: butonul si jantele.

spor si bani!

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

ok... sa retaurezi janghina asta, o sa ai de lucru. ai 2 lucruri bune la ea: butonul si jantele.

spor si bani!

Ii drept...Sa nu uitam de ''1kzt-te-ul'' de pe ea!!!Tinand cont ca am ''fugit'' atat dupa ea,asta e partea usoara...Partea grea a fost aia in care : 1.Am gasit-o la pret bun.2.M-am urcat in masina,mi-am luat traileru si am plecat.3.Am condus ca ''robotul'' singur 2800 de km pe sens pana aproape in cel mai vestic punct al Angliei(cred ca daca mai mergeam 100 de km cadeam de pe glob) si nu m.am oprit deloc pentru ca pierdeam vaporasul in Calais.Totul s-a intamplat intr-o saptamana FIX!Cam asta e povestioara ei...Salutari baieti...

Editat de StoneCold
Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2
Link spre comentariu

:rsp si felicitari! asta inseamna un om hotarit! stiu cum e, am trecut si eu prin asta. si nici acum nu s-a terminat :ha:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

:rsp si felicitari! asta inseamna un om hotarit! stiu cum e, am trecut si eu prin asta. si nici acum nu s-a terminat :ha:

Cred asta!Am mai patit-o si nu m.am invatat minte!:))

Si mersi pentru incurajari :)) spor la restaurari si la noroieli :)

Editat de Astral
Link spre comentariu

se vad jantele in poze?

Spor la treaba !

Nu se vad jantele,am pus jante de l200 pana finalizez lucrarea.Intre timp ssr-urile le-am dat jos si au avut parte de polish si de o curatare propriu-zisa... Mersi!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Foarte misto masina,3.0 td,cutie manuala,blocant spate, a/c,160.000 Km (putini...daca sUnt reali)..........si multa rugina:grin:,dai bataie cu restauratul eu zic ca merita !!!!!!

P.S. ce mi-ar mai placeeeeee !!!!!!!!:banana

Editat de Astral
Link spre comentariu

Foarte misto masina,3.0 td,cutie manuala,blocant spate, a/c,160.000 Km (putini...daca sUnt reali)..........si multa rugina:grin:,d-ai bataie cu restauratul eu zic ca merita !!!!!!

P.S. ce mi-ar mai placeeeeee !!!!!!!!:banana

multa munca,dar si cand vine vremea sa ne distram...hehe...mersi mult pentru incurajari.Nu toata lumea imi spune ca merita:)) dar eu consider ca doar cei ce nu cunosc modelul de masina spun asta :)

Link spre comentariu

Re: Toyota KZJ 71

Fain acaretul, sa o stapanesti sanatos.

Nu este cea mai confortabila la drum lung, cu un banal kitt de inaltare in teren se va vedea diferenta.

Mersi!Vreau OME,dar nu stiu de cat(5/7,5/10)...?

Link spre comentariu

Salut.Oare m-ar putea indruma si pe mine cineva in a gasi asa ceva:272-10-105834.jpg.e48327a5f37d3af6756324edfe563d05.jpg??plasicele de pe lateral,care acopera firele.Se potrivesc de la modele cu volan pe stanga?sau doar cu volan pe dreapta?sau doar de pe modelul asta cu bordul rotunjit?mersi

Editat de StoneCold
Link spre comentariu

Salut.Oare m-ar putea indruma si pe mine cineva in a gasi asa ceva:[ATTACH=CONFIG]230524[/ATTACH]??plasicele de pe lateral,care acopera firele.Se potrivesc de la modele cu volan pe stanga?sau doar cu volan pe dreapta?sau doar de pe modelul asta cu bordul rotunjit?mersi

La mine ,cu volanul pe stinga, cel de la sofer are o fereastra pentru acces la sigurante.Par a fi la fel chiar daca eu nu am bordul rotunjit.

Toyota RJ 70 1991 2.4 b

http://www.cert-transilvania.ro/

Link spre comentariu

La mine ,cu volanul pe stinga, cel de la sofer are o fereastra pentru acces la sigurante.Par a fi la fel chiar daca eu nu am bordul rotunjit.

Aha,insemna ca difera.La mine tabloul de sigurante ESTE pe dreapta...nu se potrivesc :no1

Editat de Astral
ESTE ...pentru e sub 5 "tablouri" ! :)))
Link spre comentariu

Off topic... va corecta Astral partea cu " tabloul... Sunt" :wink:

On topic nu stiu daca am ambele sau daca sunt la aceeasi culoare, insa le poti vopsi trimite-mi datele in PM daca le am te costa doar transportul la curier sau dacai ai prieteni in Bucuresti sa vina sa le ridice vor fi bonus din partea unui coleg de :cl

@Landcruiser
Link spre comentariu

ba da unde ai gasit-o ca eu imi bat capu sa pun mana pe asa ceva de mult si cand vad la tine butonul ala ma iau dracii,am dat o jumate de ora zoom in/out pe poza cu blocantu..mai zimi ca ai luat-o cu 1200£ sau mai putin ca alta data la tine apelez sa imi cauti masini! Felicitari pentru asta si pentru alealalte om de mare perspectiva..spor

Link spre comentariu

ba da unde ai gasit-o ca eu imi bat capu sa pun mana pe asa ceva de mult si cand vad la tine butonul ala ma iau dracii,am dat o jumate de ora zoom in/out pe poza cu blocantu..mai zimi ca ai luat-o cu 1200£ sau mai putin ca alta data la tine apelez sa imi cauti masini! Felicitari pentru asta si pentru alealalte om de mare perspectiva..spor

Salut,mersi in primul rand:).Ma bucur ca apreciezi:)Am cautat-o un an de zile si am despicat ebay-ul,gumtree-ul si autotrader-ul in 14 sincer.Cand a intrat masina am si bagat avansul englezoiului 500 de lire si am plecat dupa ea.A costat 2100 £ pret in care am mai ''smuls'' niste jante de l200 din care am mai scos 150 de euro ... deci 2000£ masina + 1000 euro transportul(pt ca am mers de aici cu platforma) deci costuri pana in 3500euro(iar acum iar vreo 3000 pentru imbunatatiri :)) )

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Un sfat pentru baterii ?un buget de 1000-1300 lei...

Eu folosesc cu succes bateriile Banner:

http://shop.gtcauto.ro/image/cache/data/product/Acumulator_auto__4f760fae081d0-228x228.jpg

80Ah

http://shop.gtcauto.ro/acumulatori-sisteme-ibs-accesorii-electrice/acumulatori-banner/acumulatori-starting-bull/acumulator-auto-banner-starting-bull-80ah-580-14

95Ah

http://shop.gtcauto.ro/acumulatori-sisteme-ibs-accesorii-electrice/acumulatori-banner/acumulatori-starting-bull/acumulator-auto-banner-starting-bull-95ah-595-04

Link spre comentariu

Sa faca fata mai bine decat varta sau bosch?sa folosesc de 95ah?Sau daca iau altceva e recomandat sa iau cu mai mult de 100ah?

Link spre comentariu

Trebuie avut in vedere cat poate sa duca alternatorul, de ex. Un alternator de 70 Ah va avea probleme sa incarce o baterie de 100 complet descarcata unul de 100 nu va avea nici un stres.

@Landcruiser
Link spre comentariu

Nu vei avea probleme, un acumulator mai mare este binevenit eu am de 95Ah la cea de strada unde folosesc ocazional troliul(cel mai mare consumator intr-un astfel de setup) in schimb pe cea de concurs sunt mai multe trolii in consecinta am doua bacterii mari si alternator de VW -100Ah

@Landcruiser
Link spre comentariu

nu stiu exact cat are alternatorul,dar dat fiind ca are 2 baterii din fabrica,ma gandesc ca trebuie sa fie mai puternic.Cineva ma innebuneste ca acumulatorii cu gel ar fi ideali pentru troliu si rezista la 400 de cicluri descarcare completa-incarcare.Stiu ca au o problema-temperaturile scazute(sub 0 grade daca nu ma insel ingheata)Dar merita sa risti treaba cu inghetul si sa te ajute mai mult in alte situatii?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare