Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iese cineva pe 22-23 noiembrie?

mm

Postări Recomandate

Salut,

Are cineva chef de o iesire nu foarte dificila (AT-uri, experienta putina) weekend-ul asta? Daca aveti ceva propuneri, dar nu aveti eventuali insotitori, sau daca aveti deja insotitori si nu v-ar deranja inca unul, dati-mi de stire.

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie?

Ploile nasoale ar trebui sa se opreasca pana in weekend.

Sunt convins ca exista trasee care pe uscat ar fi banale cu orice fel de cauciucuri si care abia dupa ploaie devin interesante cu AT-uri, la fel cum traseele care pe uscat sunt interesante cu AT-uri devin imposibile dupa ploaie.

Link spre comentariu

m&m: deci se iese duminica! Nu poti sa o incalti adecvat?:grin: Poate vii cu Marius sau cautam un traseu mai usor dar parerea mea e ca nu poti urca nicaieri cu AT-uri!

Link spre comentariu

nu am cu ce sa o incalt! nici nu vreau sa va incurc si sa faceti traseul

dupa mine. daca iese claudiu pe ceva mai lejer, merg cu el. daca nu, poate ma bag copilot

la unul

dintre voi, daca ma primiti!

Link spre comentariu

Vorbim miine seara si vedem ce facem. Traseele prin padure spre gol alpin pe care le stiu eu sint crunte pe noroiul asta chiar si pentru Simexuri asa ca nu exclud sa abordam un traseu mai lejer. Gasim o solutie.

Link spre comentariu

Daca gasiti o solutie SOFT pentru iesirea de duminica, ma bag si eu. Doar DACA gasiti ! Asa cum spune si Alex, nu vreau sa incurc pe nimeni. Si eu am AT-uri motiv pentru care imi doresc doar o plimbare !! Urcarile prin padure pe vremea asta sunt cumplite !! Stiu ff bine, motiv pentru care daca vreti sa va distrati putin in noroaie ....e momentul. Marius inteleg ca vrea sa scoata samuraiul.....asa ca distractie maxima !!!!

Link spre comentariu

M-as baga eu duminica dar din pacate m am uitat pe gura cămăşii de sf Vasile anul asta !!!

Editat de nenea1973
DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !!
Link spre comentariu

Salut,

Care este traseul pana urma? As veni si eu dar avand MT nu pot aborda orice traseu.

BR,

Misujr

Daca ai si troliu, merge.

Am troliu pe masina.

Traseu? Ora si locul de intalnire?

Link spre comentariu

Traseul nu l-am stabilit inca. Am vazut pe camerele live ca e zapada in toata regula sus. Asta elimina oarecum traseele pe gol alpin ingust,e prea riscant. Eu as opta pentru parcurgerea Vaii Prislop pe forestier si apoi urcarea pe asa zisa Transbaiului pina in drumul de creasta ce se intinde de la Secaria la Azuga.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare