mm Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Salut, Are cineva chef de o iesire nu foarte dificila (AT-uri, experienta putina) weekend-ul asta? Daca aveti ceva propuneri, dar nu aveti eventuali insotitori, sau daca aveti deja insotitori si nu v-ar deranja inca unul, dati-mi de stire. Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? ia vezi mai întâi prognoza meteo... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? AT-uri dupa ploile care se anunta?!:no1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Ploile nasoale ar trebui sa se opreasca pana in weekend. Sunt convins ca exista trasee care pe uscat ar fi banale cu orice fel de cauciucuri si care abia dupa ploaie devin interesante cu AT-uri, la fel cum traseele care pe uscat sunt interesante cu AT-uri devin imposibile dupa ploaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Eu duminica s.ar putea sa bag un transbai ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? eu oricum tin masina la comarnic, asa ca s-ar potrivi. daca te hotarasti, da un semn si poate ma bag si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Hmm,eu as iesi miine dar nu am cu cine,amicii mei zic pas saptamina asta! Cineva interesat? Cu troliu si minim MT. Zona Valea Doftanei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? troliu am, dar MT-uri nu, poate se gaseste altcineva :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Duminica cel mai probabil o sa ies si eu prin Baiului sau Grohotis cu urcare dinspre V. Doftanei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Atunci poate o las si eu pe duminica daca iesi si tu Mariuse!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? m&m: deci se iese duminica! Nu poti sa o incalti adecvat?:grin: Poate vii cu Marius sau cautam un traseu mai usor dar parerea mea e ca nu poti urca nicaieri cu AT-uri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? nu am cu ce sa o incalt! nici nu vreau sa va incurc si sa faceti traseul dupa mine. daca iese claudiu pe ceva mai lejer, merg cu el. daca nu, poate ma bag copilot la unul dintre voi, daca ma primiti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Vorbim miine seara si vedem ce facem. Traseele prin padure spre gol alpin pe care le stiu eu sint crunte pe noroiul asta chiar si pentru Simexuri asa ca nu exclud sa abordam un traseu mai lejer. Gasim o solutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Daca gasiti o solutie SOFT pentru iesirea de duminica, ma bag si eu. Doar DACA gasiti ! Asa cum spune si Alex, nu vreau sa incurc pe nimeni. Si eu am AT-uri motiv pentru care imi doresc doar o plimbare !! Urcarile prin padure pe vremea asta sunt cumplite !! Stiu ff bine, motiv pentru care daca vreti sa va distrati putin in noroaie ....e momentul. Marius inteleg ca vrea sa scoata samuraiul.....asa ca distractie maxima !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Pentru maine suntem 2 Mitsubishi 3.5 cu simexuri si trolii,daca mai sunt doritori cu masini echipate ii asteptam cu drag la noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Se pare ca pe Muntii Baiului e zapada numai de cativa cm, deci probleme din acest punct de vedere n-ar fi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Am vorbit cu Mack la telefon,vin si ei tot duminica,hai ca stringem ceva gasca!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? cand va hotarati la traseu, vedem. Catalin, daca nu putem sa mergem cu ei, poate facem noi ceva mai de grupa mica, asa :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? cand va hotarati la traseu' date=' vedem. Catalin, daca nu putem sa mergem cu ei, poate facem noi ceva mai de grupa mica, asa :)[/quote'] :ha: Mai de grupa mica asa......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Mack ai nevoie de copilot pentru duminica? LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 (editat) Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? M-as baga eu duminica dar din pacate m am uitat pe gura cămăşii de sf Vasile anul asta !!! Editat Noiembrie 22, 2014 de nenea1973 DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Salut, Care este traseul pana urma? As veni si eu dar avand MT nu pot aborda orice traseu. BR, Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Salut, Care este traseul pana urma? As veni si eu dar avand MT nu pot aborda orice traseu. BR, Misujr Daca ai si troliu, merge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Salut, Care este traseul pana urma? As veni si eu dar avand MT nu pot aborda orice traseu. BR, Misujr Daca ai si troliu, merge. Am troliu pe masina. Traseu? Ora si locul de intalnire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Traseul nu l-am stabilit inca. Am vazut pe camerele live ca e zapada in toata regula sus. Asta elimina oarecum traseele pe gol alpin ingust,e prea riscant. Eu as opta pentru parcurgerea Vaii Prislop pe forestier si apoi urcarea pe asa zisa Transbaiului pina in drumul de creasta ce se intinde de la Secaria la Azuga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate