mm Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Nu cunosc traseul. e realizabil si cu AT-uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Nu cunosc traseul. e realizabil si cu AT-uri? vara da. dupa ploaie nu prea. daca e gheata si zapada sigur nu. daca pui lanturi da. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? am inteles, multumesc pentru raspuns :) in cazul asta, daca nu se organizeaza cumva si un traseu separat pt astia mai desculti, daca vrea cineva un copilot, sa-mi dea si mie un mesaj pe privat :) Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Traseul nu l-am stabilit inca. Am vazut pe camerele live ca e zapada in toata regula sus. Asta elimina oarecum traseele pe gol alpin ingust,e prea riscant. Eu as opta pentru parcurgerea Vaii Prislop pe forestier si apoi urcarea pe asa zisa Transbaiului pina in drumul de creasta ce se intinde de la Secaria la Azuga. Multumesc mult pentru descriere. Eu nu cred voi putea urca pe aceasta vreme. Distractie placuta va doresc ! Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Daca facem traseul de mai sus cred ca se poate si cu MT. Dar inca nu e sigur traseul,hotarim miine la fata locului dupa ce vedem terenul. Ne intilnim la ora 8 in Otopeni la benzinaria de dupa MacDonalds. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Asa este, ne hotaram dimineata la fata locului si in functie de echiparea masinilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Gata,ne-am intors! 5 masini: doua Patroale,doua Mitsu 3500 V6 si un Samurai 1.6. Am intrat pe Valea Prislop,am facut stinga pe forestier Purcareata si am facut urcarea catre muntele Steiasa. Blocantul fata si-a facut din nou datoria,dovedind prima urcare nasoala cu noroi(singura interesanta pe acest traseu).Am ajuns repede in gol alpin,ceata deasa si zapada din belsug. Prima fierbere la unul din cele doua Mitsu!:wink: Hai ca sint rautacios!:grin: Am facut cale intoarsa si s-a pierdut cam o ora pe un drum de exploatare cu mult noroi si sleauri de TAF(deh,ambitii mari-208 cai,spanuri grave)! Din nou in Valea Prislop,facut stinga pina in capat si urcat pe Transbaiului.Ceva noroi,acceptabil. Ajunsi in gol alpin,zapada la greu si chiar viscolita,cu portiuni trecute greu cu span si blocanti. Decidem intoarcerea,neavind cred nici o sansa pina sus in creasta. Din nou in forestier,incercam o urcare grava cu o panta de 40 grade si MULTTT noroi! Nici o masina nu reuseste cu toti blocantii si toate spanurile posibile!:ang2 Asa ca luam drumul spre casa. Multumesc tuturor participantilor,a fost o zi relaxata intre prieteni!:h5 Poze baieti,poze!! Poate si vreun filmulet,ca erati dotati!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Cam asta am pozat eu. Multumesc inca o data lui dansoare, ca m-a luat de copilot :) Editat Noiembrie 24, 2014 de m&m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? si de la mine ceva video Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: iese cineva pe 22-23 noiembrie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate