Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Hilux 2004-intrerupe alimentarea

kok0

Postări Recomandate

Buna seara, am o intrebare pentru cunoscatori daca ma pot ajuta cu un sfat, am o toyota hilux din 2004 ,masina are 130 de mii de km, totul merge extraordinar cu exceptia faptului ca, doar cand bag pedala la fund la orice turatie imi opreste alimentare, nu se mai tureaza, masina merge perfect in rest, trage in orice treapta pana in 4500 rpm fara intreruperi. scuze daca nu am fost suficient de explicit si sper ca am postat unde trebuie, multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Hilux 2004-intrerupe alimentarea

Nu te pot ajuta cu sfaturi , dar incearca sa pui mai multe detalii despre masina , motorizare , tip motor , asa poate cei care se pricep pot sa iti ofere niste sfaturi mai la obiect .

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Cred ca daca bagi pedala la fund in orice viteza nu turatie, ti se taie alimentarea .

Ai brontosauri in rezervor, cand creste debitul se infunda sorbul; daca o lasi mai moale brontosaurii cad la fund si pompa poate sa mai traga.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Buna seara, motorul este 2.5 diesel 102 cai, da este asa cum spune Albinaru, cu prima ocazie o sa fie curatat rezevorul, sper sa se remedieze, filtrele sunt schimbate permanent la timp, multumesc tare mult!:)

Editat de kok0
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Buna ziua, revin cu aceeasi problema, rezervorul a fost curatat dar nimic nou, aceeasi problema, cand bag pedala la fund in orice viteza(intrerupe alimentarea) mentionez ca masina functioneaza foarte bine daca evit sa fac lucrul asta, este posibil sa fie debitmetrul? imi cer scuze daca ofer prea putine detalii si multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Mai schimba o data filtru de motorina, am patit sa pun filtru nou, sa mearga masina aiurea si cu alt filtru a mers bine.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Mai schimba o data filtru de motorina, am patit sa pun filtru nou, sa mearga masina aiurea si cu alt filtru a mers bine.

Multumesc frumos dar sigur nu e asta pt ca am cateva schimburi de filtre si ulei deja si tot persista problema, o seara frumoasa.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare