adyytza06 Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Salut! Ieri cand am urcat in masina, mergea ca si cum mergea in 3 pistoane. Azi dimineata am luat "cea mai buna decizie" si am mers cu ea la Toyota pe Splaiul Independentei pentru diagnoza. Mi-au gasit un fir rupt pe unul din injectoare si am platit 380 lei ca a fost inlocuit. Pretul nu a fost singur "cadou" de black friday, am iesit cu masina din curtea Serviceului si cu alternatorul strcat. Cum? Au zis ca "se poate intampla". Cearta la receptie ca am adus masina cu un defect si am luat-o cu altul, nu a dus nicaieri. Am nevoie de o reconstatare si de rezolvarea problemei. Va rog sa imi spuneti cine poate sa mai imi faca o diagnoza si daca dupa ce ati pus diagnoza s-a aprins martorul ce arata ca o baterie in bord. In a nu am pus un voltmetru pe baterie sa vad daca incarca sau nu. Cert e, ca martorul sta aprins in bord… Orice informatie e bine venita sa mai imi taie din nervi. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Probleme hilux 2008 Toyota = GTC Auto Service ...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate