mariusradovici Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Ma mananca in c"r sa imi iau o Toyota cu faruri rotunde pentru aspectul retro imbatabil si dupa ce am tot cautat dau de astea italiene cu ceva gunoi de motor facut de iei, intrebare: inafara de motor ce este diferit si care sunt caracteristicile gen rap. in punti si de care punti, cutie de viteza,reductor, lungime, greutate, etc. M-ar interesa o masina deasta si sa ii pun un motor de altceva..ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Detalii BJ 73 Italiana Multe din 73-urile de Italia au motor VM de 2,5L turbo diesel in 5 cilindri. In rest nu stiu ce diferente sunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Sfat achizitie BJ 73 Italiana Ce am citit ca sunt in fapt fabricate in Spania BJ 73-urile cu motor VM. Mai lungi decat J 73 cu aproximativ 20 cm suspensie cu foi de arc fata / spate, in greutate nu cred sa fie diferente majore as zice maxim 150-200 kg. datorita motorizarii. Td-ul de la VM motori mi se pare mai slab decat cele de la Toyota, iar caroseriile mai sensibile la rugina decat cele japoneze. La cat ai gasit masina in Italia? @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Sfat achizitie BJ 73 Italiana asta ce o am gasit-o e pe elicoidale, e un cazan la 1500!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Sfat achizitie BJ 73 Italiana Regula este in felul urmator echipare standard, seria 7 doar cele de 2.4 td LJ benzinarele de 2,5 RJ si cele de 3000 td KZ dupa '92, mai rare ce-i drept sunt unele cu motor 4.2 n.a. HZ74 care au elicoidale pe fata lamelare spate... Daca este BJ ar putea fi asa cum a scris Max 2.5 motor VM sau cu motor de 3.5 Toyota normal aspirat in ambele variante suspensia este pe lamelare cu punti hd. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate