Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Refacere parasolare

harkonnen

Postări Recomandate

Salut!

Azi a plecat masin ala tinichigiu sa scoata ultimele redute de rugina si sa inlocuiasca parbrizul. Totusi in urma ei au ramas acasa parasolarele (ambele). Care, saracele, sunt coscovite vai de mama lor. Incerc sa le refac. Am vazut pe net tutoriale. Carton imbracat in fibra de sticla si tapitat... Prea complicat si prea elegant pentru namoale si span pe deal in sus...

Caut un material pe care pur si simplu sa il tai si sa inlocuiesc catronul umflat si invelitoarea de plastic ordinar - sa nu il imbrac deloc. Dar in acelasi timp sa nu ma decapiteze cand ma proptesc (sper sa nu) in cate ceva... Un plastic semitare. Un plexi mat. Poate ii pun un cheder in jor sa nu imi fac cucuie cand dau in muchie cu capul, dar in final caut ceva cat mai simplu si cat mai off-road.

Asa ca, daca aveti idei, nu va sfiiti :)

:tk

Editat de harkonnen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Refacere parasolare

Nu mai conteaza ca nu ne-ai spus pentru ce masina pentru ca varianta cea mai simpla e sa le cauti la dezmembrari si sa le inlocuiesti pe alea ale tale obosite......

Pentru o Vitara :) Dar la dezmembrari am gasit la fel de amarate... Asa ca prefer sa fac un mic DIY cat e plecata la reperatii. Poate un policarbonat compat ar merge?

Multumesc!

Link spre comentariu

Re: Refacere parasolare

Din policarbonat compact se fac si ,,satarele " de tocat vinete !! asa ca i ..ucigas" , mergi la librarie ia prespan gros de 1,5 sau carton gros pe care l lipesti in straturi cu aracet !dupa uscare devina tare ! decupezi ,faci o husa de panza (la care i cosi si niscavai buzunare ) o imbraci ...restul depinde de imaginatie si minima pricepere !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare