liviuoff Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Dupa incidentu care l-am avut in 2011 (am dat cu spatele si am lovit un pieton :( ) saptamana trecuta din nefericire era sa patesc lafel ,am decis sa montez o camera si un display, peste tot camera si display-ul costa minim 350 lei ,asa ca am dat ieri o fuga in dragonu rosu si am achizitionat o camera ccd +un display costuri 110 lei ambele :)) azi ma apuc de montaj revin cu poze mai pe seara :h5 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Montare Camera marsarier Pajero S-o montezi cat mai sus, eu o am desupra numarului si se murdareste la maxim o zi dupa ce spal masina si nu o mai pot folosi. Si daca poti, monteaz-o in habitaclu, nu afara. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Montare Camera marsarier Pajero si pozele KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Montare Camera marsarier Pajero bravo ! si eu mi-am montat dupa ce era sa lovesc un pieton (noroc ca avea reflexe si a zbughit-o) si am busit 2 masini. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate