StoneCold Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Acest topic este pentru prietenul meu Tavi aka CIV ,actualul proprietar a Black Swan (fosta domnului ASTRAL). Nelamurirea : se potriveste bullbar-ul de defender pe j70? .El zice ca seamana,dar parea mea e alta(ma gandesc forma e asemanatoare dar prinderile difera).Mersi pentru ajutor/pareri! ''Atasez si poze: [ATTACH=CONFIG]230128[/ATTACH] Editat Noiembrie 23, 2014 de Astral Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Compatibilitate bara fata Terrafirma Poti sa o montezi fara probleme. Am pe masina asa ceva. Trebuie sa tai din sasiu cam 5 cm. Nelu Somodean de la voi din Bistrita are montata una pe masina de concurs. Succesuri !!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Compatibilitate bara fata Terrafirma Poti sa o montezi fara probleme. Am pe masina asa ceva. Trebuie sa tai din sasiu cam 5 cm. Nelu Somodean de la voi din Bistrita are montata una pe masina de concurs. Succesuri !!!!!! Da,il stiu.Multumesc pentru ajutor.O seara buna! Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate