Romeliu Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Salut,am un RR P38 lovit in partea stanga in roata din spate si sa dus din sasiu, adica rotile din spate tind spre dreapta destul de rau? as Dori sa o repar daca se poate? in ce zona si detali le puteti face publice? Sunt din Satu-Mare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Reparatii Range Rover P38 piese am eu pentru P38.stopuri aripi haion ornamente interior.etc etc... Dar nu cred ca ai adresat bine mesajul ca nu are adresant sa zic asa.. l-ai pus in discuytii la land rover .range .daca s-a dus din sasiu trebuie pus pe un cal de intindere cu un meserias +++ sa stie cotele si dureaza sa zic asa .Esti sigur ca sa strambat si sasiul? sau doar din fixarea puntii ,brate si urechi d eprindere ?Ai masurat sasiul sau se vede evident ca e stramb? Prima constatare masuratoarea ...apoi ridicarea caroseriei de pe sasiu apoi intreptarea sasiului ei pe banc. Daca caroseria nu are la randul ei nimic la prinderi se pune la loc si se fixeaza de sasiu.dar in orice caz fara sa desparti caroseria de sasiu nu merge. Succes! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romeliu Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Reparatii Range Rover P38 am inca un range rover tot P38 , imi e fisurat radiatorul sus, la ce pret mil poti da?daca ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate