Catalin40A Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Stimati colegi, din intamplare mi-a picat in mana astazi un Pajero MK2 manual din 1996. Motorul este 3,5 benzina 208cp. Ce parere aveti ? Din discutii am aflat ca acest motor nu este foarte fiabil, motiv pentru care se defecteaza relativ repede si este de evitat in off road. Mentionez ca masina o folosesc numai pentru off road, avand dupa cum vedeti si alta la dispozitie. Masina ce am gasito se afla pe acest forum. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Miron Sorin a castigat campionatul la open acum ceva ani, cu un 3.5 aproape stock, doar decupat cu flexul si simex... Acum, ramane la latitudinea ta sa judeci. Da, 3.5 este un pic mai nefiabil decat 3.0. 3.5 are 208 cai, 3.0 are 150cp la anul respectiv si 180 +/- din 97. Orice ai face, nu poti sa pui mai mult de 33" pe pajero fara sa risti sa rupi, si cu 33, stai cu grija...dc nu ii pui punte fata. Are cuplu de jos, trage bine de tot si se tureaza lafel de repede, adica ai avantajul ca poti accelera in rampe inclinate de +30%. Cutia de viteze e mai tzapana decat la 3.0, le-am vazut una langa alta, e cu totul altceva, mai mare, mai tzapana. Cutia s-a pus si pe camioane. Daca racirea e facuta si intretinuta cum trebuie, nu ai de ce sa-ti faci griji, dar cu atentie daca trebuie sa o tii in ture. Nu e GDI, deci poti sa-i pui GPL, ocazie cu care o sa iti dispara portbagajul. Intra la marele fix butelia de 70l in care iti intra 56+l de gaz si cu modificarea plutitorului, 63l. Dar nu o sa-ti mai indice corect. 3.5 cu secventiala si 33" o sa-ti ia 16-18 la drum lung is 25 in oras. Daca ii scoti finala o sa iti raspunda la acceleratie absolut instant, o sa fi uimit de modularitatea motorului, trage lafel pe toata plaja si ai raspuns instant. Planetarele sunt mai bune decat la 3.0, mai groase, insa, puterea e asa de mare incat, trebuie sa te obisnuiesti inainte sa ii poti da talpa. Altfel o sa le rupi. Poti merge linistit cu 130+ km/h cu 33", dar nu recomand. Per total, 3.5 e mai HD facut decat 3.0, insa diferenta nu e atat de mare comparabil cu puterea produsa si nu o sa simti nevoia niciodata de mai multa putere. 3.5 e ceea ce trebuie pe Pajero :wr Editat Noiembrie 23, 2014 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Multumesc mult de raspunsuri. Ai facut o radiografie completa a masini si in felul asta m-am lamurit pe deplin. Insist cu o intrebare totusi; - cineva avizat spunea ca datorita faptului ca motorul "ia "doar 4 litri de ulei, ar putea ca in rampe sa ramana sorbul in aer si sa ai probleme cu ungerea. Pe zona Mitsubishi nu stiu foarte multe....nu e zona mea deocamdata !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Daca nivelul de ulei e unde trebuie, nu o sa ai probleme. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Koais ! ai vazut tu planetata rupta de 3.5 ? Singurul Mitsubishi pt. offroad este cel de 3.5,depinde de ce offroad faci("extremul meu nu este acelasi cu extremul tau") Motorul este super ok daca ai grija de el:filtre,ulei schimbate la timp Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Nu, eu nu am vazut. Am vazut la 2.5, la 2.8, la 3.0, dar sunt sigur ca le poti dovedi. :grin: Cristi, cumva si reductiile sunt mai mari decat la 3.0? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Pe 3.5 rapoartele nu sunt decit 4.636 si 4.272,pe 3.0,4.636,4.875. Daca pui o punte de 3.0 sau 2.5d rupi sigur planetare Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Eu am avut 4.272 pe 3.0 24v. Nu le recomand. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Koais ! ai vazut tu planetata rupta de 3.5 ? Singurul Mitsubishi pt. offroad este cel de 3.5,depinde de ce offroad faci("extremul meu nu este acelasi cu extremul tau") Motorul este super ok daca ai grija de el:filtre,ulei schimbate la timp Asa cum spune Cristiblondu,"extremul meu nu este acelasi cu extremul tau"......iar extremul meu este foarte departe de al vostru in sensul ca n-am sa ma urc cu masina pe pereti. Insa, atunci cand sunt intr-o groapa plina cu noroi sa pot iesi onorabil. Si totodata sa nu-mi mai fie mila de masina ca o jumulesc asa cum se intampla cu RR. Editat Noiembrie 24, 2014 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Re: Posibila achizitie MK2 - pareri..... Iata ca masina a fost achizitionata si adusa acasa. Postul poate fi inchis deoarece voi deschide altul cu masina in cauza. Editat Noiembrie 25, 2014 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate