KTibor Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 (edited) Salutare ! V-as ruga cei care aveti trackuri in Muntii Baiului sa puneti cateva aici si eventual o scurta descriere a zonelor cu probleme, sunt multe excursii pe forum, dar prea putine trackuri pe moment. Multumesc Edited November 24, 2014 by KTibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansoare Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Re: Trackuri Muntii Baiului Minitehnicus are toate trackurile! Si eu le am pe toate dar "in my mind"! Dar Mini e baiat bun si generos!:wink: Vezi insa ca Mini a pus si trackuri la descrierea tuturor iesirilor noastre,majoritatea sint sigur postate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Re: Trackuri Muntii Baiului Vezi mai jos : http://www.gpsies.com/mapUser.do;jsessionid=D54020F2EB6A1B0AC19A35809834490C?username=omoroka http://www.gpsies.com/mapUser.do?username=georgei23&referrer=trackList REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTibor Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 (edited) Re: Trackuri Muntii Baiului si Grohotis Merci @Dansoare , intr-adevar sunt cateva postari ale lui Minitehnicus,dar care contin doar niste screenshot-uri in format .jpg care te ajuta sa ai o idee cam pe unde s-a mers dar nu sunt trackuri propriu zise... Sunt in total 141 topicuri cu Muntii Baiului, fiecare cu cate 100 de postari .... e ceva de citit pana gasesti un track care se poate folosi la ceva. N-ar fi rau sa existe un topic unde sunt stranse cat mai multe trackuri din zona. Edited November 25, 2014 by KTibor Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTibor Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Re: Trackuri Muntii Baiului mmmm ..:wink: Merci Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Re: Trackuri Muntii Baiului Salut, ti-am atasat 2 trackuri. Baiului Iunie 2014 contine si o incercare de urcare pe drumul forestier Orjogoaia. Nu e recomandata decat daca masinile au macar MT-uri si troliu. Sunt ravene, pe care curge apa, cam tot timpul anului e mocirla. In unele zone singura sansa de urcare e sa troliezi. Noi am incercat o urcare pe acolo, ne-am intors pana in Secaria, urcat de acolo pe creasta si coborat in Azuga. Al doilea track e tot cu intrare din Secaria (e foarte lejera) si coborare pe Orjogoaia in Valea Doftanei. PS: din cate am inteles, a nins bine in weekend acolo, nu stiu daca s-a topit intre timp.Attachments_20141125.zip Edited November 25, 2014 by abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
uwex Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Re: Trackuri Muntii Baiului Salut, cum e urcarea din Azuga? Ai sanse cu AT-uri? Drum bun si dealuri multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Trackuri Muntii Baiului Daca e uscat da. Cum e acum nu cred ca urci portiunea din padure. E mocirla rau. Iar pe creste e zapada mare, deci in nici un caz in perioada asta. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts