abunea Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Se da una bucata Vitara motor G16b, care a facut ceva off-road saptamana trecuta, dupa care am observat un comportament extrem de ciudat: - la ralanti temperatura apei sta in limitele normale - in mers acul cade destul de rapid spre limita minima (dunga neagra de la sfert) - inapoi la ralanti acul urca din nou spre limitele normale. Totul se intampla f rapid, acul cade sau se ridica in cateva secunde. Nu ma duce capul de la ce ar putea fi. Am verificat si completat antigelul (era destul de scazut nivelul), se comporta la fel. Ma gandesc ca nu e termostatul, pentru ca ala daca se blocheaza asa moare, pe deschis sau inchis. Plus ca se comporta fix invers, daca era blocat pe deschis nu se incalzea la ralanti. Ventilatorul merge, termocupla pare ok. Ce mai ramane? Sonda de temperatura? Pompa de apa? - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici as verifica termostatul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Termostatul l-am mai schimbat o data, si comportamentul era total diferit. Se racea la ralanti si se ma incalzea un pic in mers. Ar fi bine sa fie termostatul, ca scap ieftin, insa simptomele nu par de termostat. Caldura baga la greu in interior, cand era termostatul blocat pe deschis baga aer calai. Editat Noiembrie 24, 2014 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Si a mea face la fel si tare imi este ca e din cauza vasco-cuplei :( Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Logic si prieteneste....pentru amicul Busu, mai mult... Variatii in citeva secunde,nu au cum sa apara de la terostat sau termocupla in principiu nu-s legate la senzori asa ca daca fac ceva nasol sau nu se vede in timp mai mare nu in secunde... Verificati senzor sau cablaj,contacte nasoale...este chestie electrica 98%.... daca fierbe sau este rece reversul se vede in peste 1 minut....nu in secunde,ca nu-i nava spatiala.... sfaturi de neavenit ca intelege mecanica dar nu o practica deloc :old Spor Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici este senzorul de temperatura la bord sau contactul lui defect. este situat sub termostat si are un singur papuc care intra in sonda. acel senzor costa 35 lei poza e exemplu ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Multumesc Laurentiu, cam la concluzia asta am ajuns si eu, dupa ce am fost si la service ieri si am eliminat o parte din posibilele cauze. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Inainte sa schimbi ceva, verifica daca papucul care intra in senzor face contact ok. Mai strange la el putin si sa fi sigur ca este OK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Salut, Cum au spus si colegii mai sus, si eu cred ca problema este mai mult electrica/de conexiune. Mai ales pentru ca ai spus ca acul indicator a coborat si urcat rapid. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delwind Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Multumesc Laurentiu, cam la concluzia asta am ajuns si eu, dupa ce am fost si la service ieri si am eliminat o parte din posibilele cauze. Salut, Ai aflat pana la urma care era motivul/rezolvarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici Inca nu am remediat, am zis ca ma apuc de surubarit cand s-o mai incalzi afara, ca n-am garaj. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Februarie 14, 2015 Partajează Postat Februarie 14, 2015 Re: Racire 1.6 16v - problema de olimpici tine 100%de electrica. bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate