Catalin40A Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. asa este...din viteza ..a iesit cu p:old!!! Da...cred ca oricum s-a inteles sensul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Asa e. S-a inteles. Dar nu am putut sa ma abtin. Poti sa ne spui cat a costat pana acum pusul la punct al masinii? 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Asa e. S-a inteles. Dar nu am putut sa ma abtin. Poti sa ne spui cat a costat pana acum pusul la punct al masinii? totusi ai fi putut sa o faci , cred ca forumul ar trebui sa se axeze maxim pe treburi legate de masini si mai putin sa fie un indreptar de limba engleza sau loc de perfectionare a limbii romane. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLOB Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Din fericire lucrurile s-au rezolvat, masina este functionala in totalitatea ei. Inca ma rodez motorul prin deplasari ici colo. M-am interesat astazi pentru o instalatie de gaz. M-am oprit la o instalatie BRC si un rezervor de 80 litri. Pentru cei care au mai montat instalatii de gaz pe tipul asta de masina, stiti cumva vreo chestie particulara de care trebuie sa tin cont ?? Vreun trip.....vreo smecherie ?? Intreaba l pe Cristi Blondu , stie cu siguranta, daca are timp si vrea te poate ajuta cu multe in legatura cu modelul asta de masina. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Intreaba l pe Cristi Blondu , stie cu siguranta, daca are timp si vrea te poate ajuta cu multe in legatura cu modelul asta de masina. bafta Multumesc pentru sfat, am discutat deja cu Cristi si am primit o multime de informatii despre acest model, mai mult, chiar se ocupa de masina mea. Sigur ca vom discuta si pe tema asta, m-am gandit insa ca pot primi si alte pareri de la colegi, utilizatori ai acestor instalatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Poti sa ne spui cat a costat pana acum pusul la punct al masinii? Este irelevant. Dar cu siguranta ca dupa o iesire faina, la un pahar....capata multa relevanta :) Cel putin asa sunt eu... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Asa e.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Cand cheltuielile sunt de bun simt 1000-2000 E sa o repari, atunci e irelevant. Dar daca te costa vreo 3000-4000 doar s-o repari, incepe sa aiba un pic de relevanta. Apoi, daca incepi sa modifici, atunci chiar nu are relevanta. Si eu am luat o masina cu 8000, care era foarte buna. Dar am tot schimbat pe la ea, inclusiv repere care mergeau si am facut-o de peste 11000...Partea buna e ca acum nu as da-o nici pe 12000. Daca si tu simti la fel dupa ce o sa fie gata, atunci chiar e o treaba super buna. Sa te bucuri de ea Editat Ianuarie 17, 2015 de vali rfo 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Exact asa sta situatia Vali, daca vrei sa ai o masina buna, sa te bucuri de ea in teren trebuie sa investesti. La un moment dat valoarea investitiei nu mai justifica vanzarea deoarece valoarea de piata este foarte mica, iar rezultatul muncii si investitiei te multumeste si ai facut-o pentru tine. Nu stai cu grija in teren ca cine stie ce te poate lasa si sa ramai pe acolo. In alta ordine de idei, pe mine ma deranjeaza foarte mult daca pe masina nu functioneaza toate device-urile asa cum le-a montat constructorul, motiv pentru care....investitiile sunt pe masura ! Decat sa nu ma simt bine in masina mea...mai bine nu o cumpar ! In momentul asta am cateva "butonase" care nu fac ce trebuie, motiv pentru care masina va ajunge la "doctor" pentru reglaje si unele ajustari. Editat Ianuarie 17, 2015 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Din fericire, la mine functioneaza absolut toate butoanele si functiile acestora. Si pe mine ma preocupa maxim ca masina sa aiba perfect functionale toate sistemele facute de fabricant. Partea proasta ca in unele cazuri nu prea te ajuta nimeni sa rezolvi anumite chichite, fiind considerate prea neinsemnate si consumatoare de timp pe de alta parte. Atunci trebuie sa le faci singur. Exista totusi avantajul ca satisfactia e si mai mare. Succes in continuare sa rezolvi toate lucrurile care te mai deranjeaza. La sfarsit o sa ai o masina foarte capabila si de incredere. 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Uite cum trece timpul si deja am facut aproape 1000 km de cand am reparat motorul. Masina merge perfect si saptamana trecuta, pentru prima oara am scos-o putin in teren usor. Pe dealurile de la Seciu langa Ploiest dupa ploile din ultima vreme terenul aproape ca mustea de apa. Am umplut-o de noroi, insa chiar si fara cauciucuri adecvate momentului, am fost surprins de ce poate sa faca !! In acest moment se afla la atelier pentru montarea unei instalatii de gaz. Detalii despre "ce" si "cum" dupa ce scot masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Montat instalatie GPL ! Este vorba despre o instalatie BRC secventiala Plug&Drive de ultima generatie. Motorul functioneaza perfect pe gaz. Dar probabil ca stiti deja lucrul asta. Rezervorul este de 80 litri ceea ce inseamna o cantitate de 64 litri de gaz efectiv. Anticipez o autonomie de 300 km. LE: Nu reusesc sa gasesc un motoras pentru instalatia ce asigura spalarea farurilor. Am demontat pana acum motorasele de pe 7 masini, nici unul functional. Editat Februarie 10, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Sa arzi gazul fericit! un filmultet din teren pe cand? Nou cat este motorasul? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 (editat) Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Imediat ce termin instalarea scuturilor pe sub masina si montarea troliului !! Stai linistit ca urmeaza........ Poate chiar organizam o iesire...............festiva:banana !!! Cu aceasta ocazie. Motorasul nou e destul de scump, undeva la 600 - 700 lei:ang Editat Februarie 16, 2015 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Nu poti sa pu de altceva? Eu am schimbat la bmw si a fost 150 lei nou 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Februarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. o idee buna. Am sa incerc. Intre timp s-au montat scuturi, roof rack, set proiectoare, troliu. Masina e pregatita de "scandal " ! Simexi mai trebuie pusi si iesim in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Ieri a avut loc prima iesire oficiala in teren. Intamplarea a avut loc undeva in Valea Doftanei. Iesirea a fost foarte dificila datorita pamantului plin de apa. Noroiala in adevaratul sens al cuvantului. Masina a functionat exemplar, mai putin furtunul de apa de la motor la radiator, ce s-a sfasiat de-a lungul lui si am ramas fara antigel. Noroc ca incidentul s-a petrecut la inrearea in traseu, si cu ajutorul unui coleg cu un samurai caruia ii multumesc pe aceasta cale, am reusit rezolvarea problemei. Sigur ca incidentul ne-a intarziat semnificativ, colegii cu care am iesit au facut deja traseul iar in momentul cand am rezolvat problema tehnica ei se intorceau. Am primit informatiile necesare si am purces la drum. Traseul greu nu a pus probleme deosebite masini, aceasta tragand uimitor de bine. Cu siguranta o contributie majora avand anvelopele profil Simex si blocantul spate care ...mai tot timpul a stat cuplat. Am folosit troliul in traseu in doua situatii, acesta facandu-si traba cu succes. Am parcurs traseul pe care l-au facut si colegii nostri, ajumgand in zona cu zapada foarte mare unde a trebuit sa ne intoarcem (unde si ei s-au intors). Dupa ce am incercat sa parcurgem mai mult decat ar fi trebuit, evident ca ne-am inpotmolit si suspendat. Am pus troliul la treaba legand ambele masini sprea a le scoate la liman. Troliul a tras zdravan pana la un moment dat cand n-a mai facut fata si mergea in gol, fara sa mai traga. Troliul este nou, luat de pe forum si e prima lui iesire. Si-a revenit apoi si am reusit sa iesim. O alta patanie ar mai fa ca n-am fixat cablul de comanda al troliului bine si a fost prins de roata smulgandul din priza troliului si astfel i-a rupt mufa de conectare. Cu toate aceste mici incidente, am ajuns la forestier si inapoi in Campina. Foarte multumit de modul in care merga masina, motorul facut de Florin merge ceas, scuturile de pe sub masina puse de Cristi au facut toti banii, doar cu troliul am ceva rezerve, vom vedea. Voi pune cateva poze cu masina inainte de traseu. Nu stiu sa pun filmulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Ce traseu ati facut mai exact? Noi am plecat din Alunis cu maestrul Bobaru pe dealuri si am coborit aproape de Valea Doftanei linga lacul Paltinu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 (editat) Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Ce traseu ati facut mai exact? Noi am plecat din Alunis cu maestrul Bobaru pe dealuri si am coborit aproape de Valea Doftanei linga lacul Paltinu. Din forestierul Paltinoasa spre Secara pana unde nu s-a mai putut din cauza zapezii. Editat Martie 1, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Din forestierul Paltinoasa spre Secara pana unde nu s-a mai putut din cauza zapezii. Da, asta a fost traseul. Ne-am oprit acolo unde nu ne-a mai lasat zapada. Altimetrul masinii arata aprox 1500 metri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 14, 2015 Autor Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. O scurta iesire pe dealurile din jurul Ploiestiului.....pentru antrenament !!:ha: Iesirea impreuna cu colegul Ionut si al lui Pajero 2.5 diesel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. ce dimensiune de roti ai pus? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 15, 2015 Autor Partajează Postat Martie 15, 2015 (editat) Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. INSA TURBO Special Trak 31' /10,5/15. Asta am acum pe masina. Pe viitor vreau sa pun 33'. Si cred ca tot INSA va fi. Pentru asta sigur trebuiesc niste "modificari "!! Edit: Am gasit niste Silverstone 117 MT Extrem la 660 lei/buc (31/10,5/15). Ce ziceti ?? Editat Martie 16, 2015 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Dupa un mic upgrade, cateva poze....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Pajero MK II 3500 .......un nou inceput. Arata foarte fain! Felicitari, si sa te bucuri de ea la maxim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate