Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

feroza - achizitie posibila - intrebare

nvmoldovan

Postări Recomandate

Re: feroza - achizitie posibila - intrebare

Am facut:

- schimbul de uleiuri din diferentiale, cutie de transfer si cutie de viteze(in cutie avea uleiul peste nivel si era alb de la treceri prin apa banuiesc :banana )

- schimb placute frana si montat cleme pt placute(la una gasisem izolir band in loc de cleme), aerisire si schimb lichid frana - din pacate acum trage masina la franare stanga... pana acum tragea dreapta... mecanicul mi-a confirmat ca o sa se aseze si o nu o sa mai traga.

aseara am facut o serie de teste si am incins franele la propriu si la un moment dat masina avea chiar tendinta de a se roti pe sosea.

Azi incerc sa gasesc un ITP care sa imi faca un test de franare(luni ma asteapta cel oficial).

Pt sesiunea de toamna - iarna mai am :

- burduf planetare

- distributie

- simering distributie si arbore cotit - pe acolo se pare ca curge/transpira ceva ulei

Dar astept piesele din afara.

Pe urma numai plimbare si o sa reincep la primavara cu refacut praguri care au cateva gaurici si verificat stare caroserie.

- nu am reusit sa gresez crucea fata - decalimetrul pe care il avea mecanicul era cam gros - puteti sa recomandati unul? care sa mearga la toate locasurile de gresare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

O sa-i fac o poza la decalimetrul mei si ti-o trimit, daca te ajuta. Incape peste tot.

La acea cruce trebuie un pic invartit de cardan ca sa pice crucea intr-o anumita pozitie care sa permita cuplarea.

Vitara 1.6i 8v '94

Ex. Feroza 1.6i '92

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

update de 2015

Salut si la multi ani!

Cum a trecut un an deja masinuta mea a primit numere de romania!!

A trecut rar cu brio si a mai primit si ceva piese noi:

- distributie , pompa apa, antigel nou pt gerul de acum

- curele accesorii

- am gasit un rulment stricat la servo si acum nu mai scartaie cand intorci la max volanul

- am gasit si pierderea de ulei!!! Ura.

Mecanicul a zis ca e de la un simering l am achizotionat si cand a demontat ne am prins ca era de la un Oring de 5 lei:))

Nu pierdea mult numai scuipa cate putin pe acolo...

Mai astept inca de 1 luna sa vina din anglia burdufe de planetara dar inca nu au sosit...

Ar mai trebui: furtune frana , kit reparat piston stanga , dreapta am facut deja.

Si bineinteles un soft top pt la vara:) un roof rack

si mai ales un plan de expeditie!!! Inca nu stiu ce dar o sa incerc sa ma hotarasc ce pregatesc pt la vara:)

In rest imi place masina mai putin consumul( am fost obisnuit cu disel de 1.3 sau 1.5)

Link spre comentariu

Intrebare:

As vrea sa schimb furtunele de frana si cruci cardanice(cloncaie putin).

Si vroiam sa va intreb daca ca si producator: JAPANPARTS e ok, cel putin la pret e cam la 60% decat Bosh sau altii.

Voi ce producatori ati mai ales?

Merci

Link spre comentariu

Intrebare:

As vrea sa schimb furtunele de frana si cruci cardanice(cloncaie putin).

Si vroiam sa va intreb daca ca si producator: JAPANPARTS e ok, cel putin la pret e cam la 60% decat Bosh sau altii.

Voi ce producatori ati mai ales?

Merci

Cruce cardanica am luat de la milnneroffroad din Anglia(au ceva piese pt Feroza), ceva maruntisuri am luat pe japan daca am gasit.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare