diverOne Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 A scos cineva barile stabilizatoare de pe xj? Cum se comporta fara ele? Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: Barile stabilizatoare Am facut-o eu la Xj ,Zj si Wg si mai fac cand este cazul sa merg pe la vre-o tura de off road .Se comporta bine in teren dar pe strada sunt probleme in curbe daca nu le abordezi corect(mai incet) . Eu as recomanda sa le faci deconectabile -ca nu-i greu si atunci ,,impaci si capra si varza " :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Re: Barile stabilizatoare la strada e clar ca se face barca, oricum pana la Paste nu mai vede asfalt :) ..deci o sa le demontez.... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate