Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Parbriz,fisura parbriz,etc.........

tonytherunner

Postări Recomandate

Ei bine am avut ginionul sa iau un "bolovan" (ca nu o pot numi piatra) la vreo 120 km/h si am o fisura urata de vreo 20 cm.Am fost la un centru desta de parbrize si au zis ca e prea mult crapat si ca il lipesc degeaba.oferta lor pentru un parbriz nou era de 450 lei .....:wtf1:

.....a reparat cineva pe aici fisuri asa mari si-a au tinut sau trebuie sa ma pregatesc de parbriz nou???....chederul se poate recupera???

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Parbriz,fisura parbriz,etc.........

Pretul este bun daca e vorba de parbriz Pilkington. Nu vrei sa ai ''norocul'' sa spargi un geam de la hardtop sa vezi ca e mai scump decat un parbriz.:wink:

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Si eu am o fisura mare pe parbriz si intetionez sa il schimb... Dar mare intrebare eu daca tot schimb m-a gandit sa pun unul cu incalzire... citisem pe diverse forumuri din strainatate cum ca freelanderul ar avea gata montat circuitul mai putin relee si sigurante ... intrebarea mea Se probeaza oare chestiunea asta?

Iar la faza cu geamul de hardtop mai bine iei un hardtop second decat sa dai banii pe un gemulet :al

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

@tonytherunner

în buzău erau unii pe strada păcii care reparau parbrize...

dar dacă ăia nu se bagă, atunci crede-i pe cuvânt

Am fost in alta parte si nu vor,totusi am impresia ca le convine mai mult sa-l schimbe decat sa-l lipeasca cu rasina,bani mai multi pe manopera :beat

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Am nevoie de un raspuns la ultima intrebare.......chederul se poate recupera ???

Asta o decide cel care iti schimba parbrizul. Daca nu are fisuri vizibile si si-a pastrat elasticitatea, se poate recupera... chiar cu un pic de "ajutor" (a se citi silicon pus pe ici-colo pentru etansare:grin:)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am nevoie de un raspuns la ultima intrebare.......chederul se poate recupera ???

Daca chederul nu este ars de soare si imbatranit, atunci se poate recupera. Daca il vezi ca este "de lemn", ia-ti adio de la el. Schimba-l.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare