unhapppy Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Inca nu am apucat sa ma bucur de faptul ca mi-am cumparat o Feroza,ca a picat cutia de transfer (cred).In orice viteza o bag ,se aud zgomote foarte ciudate(ciriie si se blocheaza).Trebuie sa dau jos si cutia de viteze sau pot sa dau numai cutia de transfer? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: probleme cutie transfer feroza Sa ai noroc de masina in primul rand, in al doilea rand ai mare grija sa nu rulezi in 4x4 pe asfalt, asta ar putea creea cîrîieli si infranare. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unhapppy Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: probleme cutie transfer feroza Multumesc pentru urari. Am apucat sa dau jos cutia si am scapat usor am un rulment spart.saptamina viitoare sper sa o vad mergind.Cum sa mearga cu 150 de grame de ulei in cutia de transfer???:ps Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Noiembrie 29, 2014 Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 Re: probleme cutie transfer feroza Pfuu pana la urma ai iesit destul de ok. Sfatul meu este sa mergi pe original la rulment si nu pe aftermarket. Desigur in functie si de ce gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unhapppy Postat Decembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: probleme cutie transfer feroza Am reusit sa montez un rulment KOYO made in japan.Acum stau dupa un cablu de frina de mina ca sa pot aerisi ,si sa reglez frinele dupa ce in prealabil am schimbat sabotii,placutele si am rectificat tamburii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate