Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero No.5 tot LWB si 2,8TD

ursuletz_82

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi.Dupa indelungi cautari si idealuri mari de a schimba marca......tot la MK2 si 2,8TD am ajuns.In ultimele 6 luni am vazut cateva masini si sunat la sute.Ba nu erau actele ba nu era masina ok.Ieri fusai la capitala dupa un Mk3-4,nu stiu unde intra mai exact un Pajero 3.2 Di-D din 2005.Bineinteles la telefon e una,in realitate alta plus propietarul un pic cam dificil,evident tranzactia nu a mai avut loc.In drumul spre casa mai imi vine in minte de un MK2 din BV care citez anuntul-"are taxa platita si nerecuperata".Am dat telefon numaidecat si l-am rugat sa vina in Gara din BV.Pe scurt a fost ceva de genul :vazut,placut,cumparat.

Masina este un MK2 din 99 taxa platita si nerecuperata 10.300 ron (e autoturism nu utilitara).Chitanta de plata catre ANAF (in original) este cred ca cel mai elocvent lucru.Omul fiind singurul propietar in RO.Din p.d.v. al actelor este ceea ce cautam.Ca si masina nu prea (vroiam GC,Disco,Patrol) dar m-a incantat starea ei.Cand am vandut Pajero Sport am zis gata,ajunge cu Mitsubishi vreau altceva.

Defectele ei sunt urmatoarele,si cu siguranta pe aici mai sunt cativa care ''mananca''Pajero pe paine si ma vor ajuta:

-baga caldura doar in partea stanga a bordului.In rest aer rece.Am tot mutat clapetele degeaba.Omu a zis ca si-a desfacut bordul in vara pt a repara AC-ul. Ce-o fi facut numai sfantul il stie.Pe tot drumul am urmarit temperatura,am verificat vasul de expansiune.Antigel la nivel acul la jumate,totul ok.

-Nu trage nici asta cum ar trebui.Fum negru EGR-ul este deja anulat.La service azi mi-a recomandat mecanicul sa iau un EGR nou si cu siguranta scapam de fumul negru si trage muuuult mai bine.La precedentul 2.8 la indemnul prof.Jighi am anulat eu EGR si masina clar a fost alta nu am mai avut probleme.Ce fac la asta???Turbina merge foarte bine,s-a verificat

-Telescoapele spate sunt terminate.Am comandat Sachs HD,daca stiti ceva mai meserias si la bani apropiati cca.400 ron va ascult....

-Usile dreapta au o nuanta putin diferita se zice ca asa a fost adus de la,atentie ''baza :pt .....militara din Olanda"

-Nu merge antena,si oglinzile.

-Nu are carlig (si zau Shreck-ule chiar faceam un ban cu tine)

Ma incanta cauciucurile care sunt foarte bune inclusiv rezerva identica,4x4 SuperSelect dar fara blocant spate.Are AC. la vara il voi face sigur sa mearga.Are si scaune telescopice pe fata,masina e destul de inchegata nu zdrangane cu exceptia telescoapelor spate care acum fac galagie.Are parbrizul intreg,ultimele 4x4 tot asa le-am nimerit cu parbrizul crapat.Interiorul nu prezinta urme de uzura doar mizerabil omu are firma de constructii.Azi l-am si dus de altfel la prima ''imbalsamare"

Sunt zgarcit cu pozele,am facut in graba una ,in zilele urmatoare cand o fi mai placut afara voi face o sesiune mai ampla de fotografii

20141128_130629.thumb.jpg.45599d6fecfb5d615fec268bd3055fc5.jpg

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero No.5 tot LWB si 2,8TD

Spor la cumparaturi.

Cat despre aerul rece care ventileaza gurile de pe mijloc,la mine nu baga rece daca sunt inchise.In schimb si pe laterale daca sunt deschise tot rece baga.Daca pun ventilatia pe geamuri atunci imi vine cald pe parbriz.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Salut! Sa o porti sanatos! Am si eu aceeasi problema la gurile de ventilatie. Cel putin cele de pe centru baga aer rece desi sunt inchise. Daca gasesti un remediu posteaza si aici:P Ms.

Acelas lucru se intampla si la mine, pe gurile de ventilatie centrale baga numai aer rece. Constat ca lucrul asta se intampla mai la toate. Asa o trebui sa fie ?? Eu nu cred ca e normal.

Link spre comentariu

Vezi ca intre cele doua guri de pe mijloc,mai exact sub ele este o rotitza pe care vei gasi doua insemne daca o misti stg/dr. Unul cu sageata si culoare albastra iar celalalt cu negru si sageata.E,ptcaldura il lasi sa ti se vada sageata cu fundalul negru.La vara daca iti merge AC-ul rotesti pe albastru si alb.

Succes!

Link spre comentariu

Vezi ca intre cele doua guri de pe mijloc,mai exact sub ele este o rotitza pe care vei gasi doua insemne daca o misti stg/dr. Unul cu sageata si culoare albastra iar celalalt cu negru si sageata.E,ptcaldura il lasi sa ti se vada sageata cu fundalul negru.La vara daca iti merge AC-ul rotesti pe albastru si alb.

Succes!

Multumesc de informatie, indiferent pe ce pozitie pun acea rotita, tot rece baga. E o problema probabil cu angrenajul rotitei.

Link spre comentariu

Am efectuat revizia.Ulei+filtre,gresat toata masina,anulat EGR-ul.Cine mi-a zis ca deja e anulat.......''era mai prost ca mine''am scapat de fumul negru si am crescut la capitolul putere.Nu face minuni dar merge ca un 2.8 in mintile lui.Mi-am pus si un Led bar discret pe bara si sper......sa nu raman fara el.Am mai montat o statie Avanti care vine perfect cu sertar sub Cd.

Consumul este unul neasteptat de mare.....14% numai oras.Celalalt il scoteam cu 12 oras si afara 10.Care sa fie cauza? Mentionez ca anvelopele sunt marimea conforma,filtrele au fost schimbate desi la cum aratau precedentele nu erau de mult puse.Motorina de la MOL,am schimbat intr-adevar la 3-3500 deoarece speram sa-si dea drumul.In ideea ca nu s-a circulat turat cu el s-o mai fi infundat cate ceva.

Acum ajunge (ce vb.de fapt nu ajunge niciodata:ha1) cum accelereaza si fac un nou test schimband la 2500 +/-

Maine sper sa ajung sa-i fac si o sedinta foto.

Fiti cuminti...Mos Nicolae exista:as

Link spre comentariu

Felicitari de achizitie ! Inco o masina adevarata ! Trebuie cumparate pana mai exista ca in ceva ani de acum om trai in lumea plasticului si a junghiurilor electronice cu butoane si '' sisteme,,

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Multumesc domnilor.Mda.....am ramas surprins de atitudinea propietarului care sustinea ca si Irod ca nu vrea plasticuri si tehnica si ca dupa ce trece de impasul financiar (are firma de constructii si zice ca a fost nevoit sa-l vanda) tot asa ceva isi va lua sau Patrol chiar daca taxa e cam ....marisoara.Fiscalul era scos spre surprinderea mea,RCA si Rovigneta facute pe 1 an in luna ianuarie.Deci tind sa cred ca cele relatate chiar erau adevarate.Plus ca .......pretul a fost unul de,hai sa zicem utilitara in 2 usi.Dezavantajul lui e ca este autoturism si impozitul cam maricel dar.....no comment.Dar repet asa l-am vrut eu 4 usi.Nu ma interesa prea tare ca e utilitar sau turism vroiam neaparat ''autobuz'',daca are si taxa platita si mai bine.

Starea lui e destul de buna.Ma incanta faptul ca trage destul de bine,mai am chestii de genul;Martorul baterie aprins in bord.Incarca acumulatorul insa nu suficient,dar nici putin sa-mi descarce bateria.Aer cald baga doar pe directia parbriz pe gurile frontale si jos baga rece sau ''caldut'' hai sa zicem.Are aeroterma si pe spate care face fata cu brio.Saptamana urmatoare ma voi ocupa si de cele doua probleme.Am facut 100 km de la plin si parca acul nu a mai scazut asa drastic.La testul in care mi-a iesit 14% dupa 200 km acul era sub primul segment (de la plin in jos).

O seara placuta!

Link spre comentariu

Salutare

Sa ai parte de masinuta

1.nu ai de ce sa dai bordu jos pt a repara ac-ul .posibil sa demontez bordu dureaza 20 de minute

2.eu am cumparat amortizoare cele mai ieftine 130 lei buc de la unix ,l-e terorizez de 5 luni si sunt ok

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu

1.nu ai de ce sa dai bordu jos pt a repara ac-ul .posibil sa demontez bordu dureaza 20 de minute

2.eu am cumparat amortizoare cele mai ieftine 130 lei buc de la unix ,l-e terorizez de 5 luni si sunt ok

Subscriu, foarte multumit de amortizoarele de la KYB, 150 lei de la autonet parca.

Intr-adevar, daca faci rally-raid la +80 km/h, se incing la un moment dat si nu mai amortizeaza lafel, dupa ce opresti, merg ca si inainte.

Dar la 150 lei...eu zic ca sunt ok.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Sachs HD la 430 am pus doua pa spate dar ma imi suna un pic hayonul sau ceva tampoane caroserie lipsesc. Bieletele spate le am schimbat. Nu suna tare dar ceva mai bocane.Iata si masina cu LedBar ul mult ravnit.

20141208_153924.thumb.jpg.754627adb8ba0139200e3d26f9dde760.jpg20141208_154003.thumb.jpg.b11984e41c8f6406b8ea70ce942218e2.jpg20141208_153838.thumb.jpg.dda2d302d40fa55c382493351dc0004a.jpg20141208_153755.thumb.jpg.89dd7a500cff7b39f281c0c20a2f6ff5.jpg20141208_153714.thumb.jpg.8fc7335da22f99be5f7d2e82f7d4f9a4.jpg20141208_153725.thumb.jpg.3a486efe3cfbf25ea9a340a868043e62.jpg

Link spre comentariu

........vezi tu cu toate nu putem fii.Acum nu pun pret pe el insa la un noroi sau zapada mai mare ii voi simti lipsa cu siguranta.Ce face el nu prea stiam eu,insa lipsa lui la ce poate duce am simtit-o grav anul trecut,la o urcare pe zapada,spatele a luat-o razna spre prapastie si atunci sa vezi strans din buci si.........n-are blocant fir-ar...

Pe curand....

........"anul trecut la Pajero Sport"

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am schimbat bielete antiruliu,bucse bara stabilizatoare,am verificat bara panhard bucsile fiind ok......si tot am bocanituri pe spate stanga.Bate asa sec ''poc poc'' mai ales la denivelari nu la gropi.Usa spate am miscat-o eu putin,am pus pe cineva sa o miste si eu in masina...are un pic de joc si se vede cum freaca acolo la inchizator dar parca nu de acolo ar veni bataile.

Ce sa mai verific/schimb? Ma dispera! Tampoanele alea la caroserie le are.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare