diverOne Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Salutare! Ce rol are priza de aer de plafon? Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: priza de aer plafon detaliază întrebarea... nu este ceva uzual, un standard la mașinile obișnuite, și de aceea poate avea diverse roluri, în funcție de cine a avut nevoie de așa ceva http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 (editat) Re: priza de aer plafon Salutare! Ce rol are priza de aer de plafon? 1. asigura debitul de aer pentru motorul dispus central (supercar, raliu) 2. poate asigura ventilatia habitaclului in anumite cazuri (van-uri, etc) 3. ridica presiunea aerului in masina si astfel tine praful afara si permite ventilatia (raliu) 4. da bine la cocalari (uzual) Editat Noiembrie 30, 2014 de air_wolf 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: priza de aer plafon 5. racire intercooler (la unele modele). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: priza de aer plafon Salutare! Ce rol are priza de aer de plafon? Pe PLAFON sau pe CAPOTA ....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Noiembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 Re: priza de aer plafon 1. asigura debitul de aer pentru motorul dispus central (supercar, raliu) 2. poate asigura ventilatia habitaclului in anumite cazuri (van-uri, etc) 3. ridica presiunea aerului in masina si astfel tine praful afara si permite ventilatia (raliu) 4. da bine la cocalari (uzual) am vazut mai mult pe masinile de rally si ma gandeam la punctul 2. Am mai vazut si punctul 4 :grin: dar fara vreo functiune...doar plasticuri unde se aduna mizeria.... Multam de raspuns Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: priza de aer plafon Pe PLAFON sau pe CAPOTA ....? Probabil pe ,,plafonul" motorului!:grin: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Re: priza de aer plafon Cred ca este vorba despre cele ca in pozele de mai jos : Editat Decembrie 4, 2014 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=978551&viewfull=1#post978551 Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: priza de aer plafon 4. da bine la cocalari (uzual) :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate